MAJKA ANE ĆURČIĆ IMALA MOŽDANI UDAR: Hitno odvedena u bolnicu!

Autor:

Zadruga

21.03.2023

17:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako saznajemo od pouzdanog izvora, na svu sreću, Milunka je imala blaži oblik moždanog udara.

MAJKA ANE ĆURČIĆ IMALA MOŽDANI UDAR: Hitno odvedena u bolnicu!

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića, uselila se na imanju u Šimanovcima i postala glavna tema javnosti zbog jezivih priča o fizičkom i psihičkom nasilju koje je proživela od strane svog nekadašnjeg partnera.

Kako u rijalitiju obe strane svakodnevno iznose prljav veš, u celu priču umešane su i porodice glavnih aktera, među kojima se našla i Anina majka, koja je po njenim rečima, takođe prošla kroz torturu od strane Slavnića.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Kako ekskluzivno saznajemo, Mila, majka Ane Ćurčić, zbog cele situacije u "Zadruzi", pre tri dana je imala moždani udar.

- Ženi je jako pozlilo nakon svega što gleda u rijalitiju. Ne odvaja se od televizora, jako joj je teško zbog cele situacije i prljavština koje mora da sluša, na kraju joj je i pozililo, pa ja reagovala i Hitna pomoć. Ustanovili su da je u pitanju moždani udar, jezivo je sve izgledalo, ali na svu sreću, ispostavilo se da je u pitanju blaži oblik. Puštena je juće iz bolnice, a šta će dalje biti, ko zna - otkriva izvor blizak Aninoj porodici za Republiku.

Republika

Foto: YouTube/Printscreen/Zadruga

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić Zadruga 6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Bumbar

22.03.2023 07:31

Ja sam imala moždani udar i bez zadruge lek je snizite pritisak i na gledajte zadrugu!