ANINOJ MAJCI POZLILO ZBOG MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Prvo oglašavanje nakon moždanog udara, ovo je KAP koja je prelila čašu!

Autor:

Zadruga

21.03.2023

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako je Mila, majka Ane Ćurčić, otkrila za Republiku, laži Zvezdanove majke Slavice su bile inicijalna kapisla.

ANINOJ MAJCI POZLILO ZBOG MAJKE ZVEZDANA SLAVNIĆA! Prvo oglašavanje nakon moždanog udara, ovo je KAP koja je prelila čašu!

Foto: YouTube//Printscreen

Kako je Republika ekskluzivno saznala, Mila, majka Ane Ćurčić, pre tri dana imala je moždani udar, kada je hitno odvedena u bolnicu i juče puštena na kućno lečenje. U razgovoru za naš portal, izvor blizak zadrugarkinoj porodici je otkrio da je ženi pozlilo nakon stravičnih dešavanja u rijalitiju "Zadruga".

 

 

Republika je sada stupila u kontakt sa Aninom majkom, koja je istakla da se oseća bolje, ali da je čeka oporavak, te da je kap koja je prelila čašu bilo oglašavanje majke Zvezdana Slavnića, Slavice, koje je, kako Mila kaže, nedavno iznela niz laži iz privatnog života i tako napravila opštu pometnju u porodici Ćurčićeve.

- Zvala sam Slavicu, je*ala sam joj mrtvu majku! Kada sam pitala zašto si slagala da si prodala stan da bi vratila dugove, ona je samo ćutala - rekla je Mila kratko za Republiku.

Republika

Foto: Instagram.com, Zadruga official youtube.com

Slavica, majka Zvezdana Slavnića

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Iso

24.03.2023 01:26

Koja kuma, koja drugarica, sve je prljavi dogovor.Imate li gram morala u sebi. Ana je zrela za jaču psiho terapiju. Ko vam daje pravo i slobodu da nečiju intimu i privatnost iznosite. Nikada Ana ne može biti povredjena i ucveljena žena. Manpulatorke sve. Što se mamita potresla, jer je keva Slavica iznela istinu. Bivša je na nju nastrtala pri histeričom i nekontrolisaom besu i htel da bije Zvekijevu majku tukla, maltretirala, navukla je da proda stan i vrati njene dugove da ne ode na robiju i ona. Pa je strpala u Dom za nezbrinute. Sramota. Sada se prenemaže u Zadruzi, ali njena prikrivena aresija i te nako u nekim renucma dolazi do izražaja. U dvorištu je priznala Zvekiju da je ezivaneje za radijator i mnogo što šta bila neistina, a ona mu je to igovorila.Prodala je sve za saku sitne love. U Beogradu se sve zna.