SUNČANO I TOPLO! Negde će ipak biti kiše!

Autor:

Vesti

29.06.2024

06:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U prestonici će takođe biti pretežno sunčano i toplije, sa najnižom temperaturom od 18 do 20 stepeni i najvišom od oko 33 stepena.

SUNČANO I TOPLO! Negde će ipak biti kiše!

Foto: shutterstock

Vremenska prognoza

Danas će Srbija biti obasjana suncem, ali će brdsko-planinski predeli na jugozapadu i istoku zemlje doživeti lokalni razvoj oblačnosti, praćen retkom pojavom kiše i kratkotrajnih pljuskova sa grmljavinom. Vetar će biti slab do umeren, severnih pravaca, a krajem dana i tokom noći se očekuje skretanje na jugoistočni vetar. Najniža temperatura biće od 15 do 20, dok će najviša dostići 30 do 34 stepena.

Vremenska prognoza za Beograd

U prestonici će takođe biti pretežno sunčano i toplije, sa najnižom temperaturom od 18 do 20 stepeni i najvišom od oko 33 stepena. Za vikend se očekuje nastavak sunčanog vremena, sa temperaturama koje će se kretati od 32 do čak 37 stepeni. Međutim, u ponedeljak uveče i tokom noći stiže naoblačenje praćeno kišom, pljuskovima, grmljavinom i mogućim nepogodama.

Prognoza za naredne dane

U ponedeljak uveče i tokom noći, severozapadni delovi Srbije će biti pogođeni nepogodama, dok će se u utorak obilne padavine proširiti na sve krajeve, naročito južno od Save i Dunava. Sreda će doneti kratkotrajnu stabilizaciju vremena, dok se u četvrtak očekuje novo prolazno naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom. Od petka se očekuje pretežno sunčano i toplije vreme.

Vremenska prognoza za naredne dane donosi raznovrsne meteorološke pojave, pa je važno da građani budu obazrivi i prate uputstva nadležnih službi kako bi se adekvatno pripremili za moguće nepogode.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading