IZGUBLJENI TRAGOVI: Porodice u agoniji zbog dugotrajnih nestanaka mladih u Srbiji

Autor:

Vesti

30.06.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Misterija

IZGUBLJENI TRAGOVI: Porodice u agoniji zbog dugotrajnih nestanaka mladih u Srbiji

Foto: Printscreen/facebook/Niška Inicijativa, Wikimedia/Geograf208

U proteklih 20 dana traje intenzivna potraga za Milanom Đorđevićem (41) iz Niša, koji je poslednji put viđen na Bojaninim vodama na Suvoj planini, 10. juna. Porodica i dalje ne gubi nadu da će Milan biti pronađen i apeluje za pomoć u potrazi. Njegova majka Marica Đorđević izjavila je da ne zna šta da misli, ali da se nadaju da je Milan živ i zdrav, bez obzira na to koji put je izabrao. Apel za pomoć u potrazi je samo deo mnogih sličnih situacija u Srbiji, gde neke porodice godinama žive u neizvesnosti o sudbini svojih bližnjih.

Jedan od tih slučajeva je nestanak Barbare Vitez (15) iz Sente, koja je nestala 25. novembra 2016. na dan svog rođendana. Prema policijskom izveštaju, navodno je pala sa mosta u reku Tisu nakon što se saplela, ali njena porodica ne veruje u tu verziju. Poslednji put je viđena na snimku sigurnosnih kamera u lokalnoj prodavnici "Idea". Ronioci su pretraživali reku, ali telo nije pronađeno.

Foto: Privatna arhiva

Barbara Vitez

Filip Urumović (21) iz Klenka nestao je u novembru prošle godine. Pronađen je njegov automobil pored mosta preko Save, ali nema nikakvih tragova koji bi ukazali na to gde je Filip otišao.

Foto: Nestali Srbija

Filip Urumović

Kamere su ga snimile kako se kreće po nasipu, ali dalji tok događaja nije poznat. Porodica i dalje čeka bilo kakvu informaciju o njegovom nestanku.

Foto: Privatna arhiva

Biljana Đorić

Biljana Đorić (19) iz Kraljeva nestala je u decembru 2015. Ostavila je svoja dokumenta na trafici i rekla da će neko doći po njih, nakon čega joj se izgubio svaki trag. Policija je pretraživala korito reke Ibar, ali ni telo ni Biljana nisu pronađeni. Njena majka Vesna Đorić ne odustaje od potrage za svojom ćerkom i i dalje se nada da će je pronaći, iako su godine prolazile bez ikakvih konkretnih saznanja o njenom nestanku.

(Kurir)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading