HOĆE SVE DA POHAPSE I ETNIČKI OČISTE KOSMET OD SRBA! Dačić o pretnjama predsedniku Vučiću od strane osvedočenog separatiste i pripadnika OVK

Autor:

Vesti

30.06.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić osudio je izjave predstavnika režima u Prištini protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

HOĆE SVE DA POHAPSE I ETNIČKI OČISTE KOSMET OD SRBA! Dačić o pretnjama predsedniku Vučiću od strane osvedočenog separatiste i pripadnika OVK

Foto: Tanjug/AP Photo/Florent Bajrami/S.Acimovic, M.K./ATAImages

Izjavu ministra Dačića prenosimo u celosti:

Izjave predstavnika režima u Prištini protiv predsednika Srbije Aleksandra Vučića jesu poruka svim Srbima sa Kosova i Metohije. Njihov je cilj da ih sve pohapse i proteraju, da etnički očiste Kosovo i Metohiju od Srba.

Međunarodna zajednica mirno gleda ove izlive mržnje i besa prema Vučiću, Srbiji i srpskom narodu. A zašto im smeta Vučić? Zato što zahvaljući borbi predsednika Vučića nikada neće ostvariti svoj krvavi cilj, i nikada neće postati članica Ujedinjenih nacija.

A Svečlja, kao osvedočeni separatista i pripadnik OVK, može da očekuje da će ga stići ruka pravde. A sama činjenica da se preti čoveku sa kojim vode dijalog u Briselu, pokazuje da oni ne žele nikakav dogovor, već samo sukobe.

Dokle će više međunarodna zajednica da ćuti i toleriše ratne bubnjeve iz Prištine, neka se opredele, hoće li međunarodna zajednica rat ili mir?” izjavio je Dačić.

Republika

Foto: Kosovo Online/YouTube/Printscreen

Dželjalj Svečlja

Podsetimo, tzv. ministar policije privremenih prištinskih institucija Dželjalj Svečlja danas je, povodom plakata na severu Kosova sa likom predsednika Srbije Aleksandra Vučića uz poruku "vrhovni komandante čekamo te", zapretio da će Vučić, ukoliko dođe na Kosovo bez prethodnog zahteva – biti uhapšen.

Komentar samozvanog zvaničnika pod naslovom "Postera pro Vuçiqit në Veri: Sveçla thotë se do ta fusin në burg presidentin serb nëse vjen pa leje" možete pročitati OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading