DESILO SE, IMAM SVEDOKE! Oglasila se Marinika Tepić i optužila Aleksića: ISTINA JE, OPSOVAO ME JE!

Autor:

Vesti

08.08.2022

12:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepića potvrdila da je opsovana od strane kolege iz opozicione Narodne stranke Mikija Aleksića.

DESILO SE, IMAM SVEDOKE! Oglasila se Marinika Tepić i optužila Aleksića: ISTINA JE, OPSOVAO ME JE!

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović, ST/D. Kadić

U odnosima Narodne stranke Vuka Jeremića i Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa odavno ne cvetaju ruže, a po svemu sudeći u bliskoj budućnosti doživeće potpuni brodolom.

Informacija da je Miroslav Aleksić, potpredsednik Narodne stranke opsovao Mariniku Tepić tokom konstitutivne sednice Narodne skupštine nedavno je procurela u javnost, a ovim povodom oglasila se i lično Tepićeva.

Reagujući na tvit pravnog savetnika Narodne stranke i poslanika u Skupštini Srbije Vladimira Gajića u kom je on kategorički odbacio tvrdnje da je Aleksić psovao Đilasovu potpredsednicu, Tepićeva je otkrila da je sve bilo istina.

 

 

- G-dine Gajiću, Desilo se i istina je. To što Vi niste čuli, jer sedite u poslednjoj klupi pet redova dalje, ne menja stvar. Reči kojima mi se obratio Miki Aleksić pred više svedoka, ispod su svakog nivoa. Posebno što smo nas dvoje uvek dobro sarađivali. Verujem da ćemo i ubuduće - navela je Tepića.

 

 

Inače, ovo nije prvi put da Tepićevu vređaju funkcioneri Narodne stranke.

Tako je, svojevremeno, Nikola Jovanović, tada potpredsednik NS za Tepićevu rekao da je "ku**c na bicikli", što je jedna od najskandaloznijih izjava na poslovično burnoj srpskoj političkoj sceni.

Da sve bude bizarnije, Jovanović je potom prešao u Đilasovu stranku i sada je sa Tepićevom kolega. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading