UMRO VLASNIK POZNATOG LANCA SRPSKIH MARKETA! Sa suprugom Snežanom osnovao preduzeće, sin se oglasio o smrti oca

Autor:

Vesti

18.05.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Toplica Mitrović sahranjen je 14. maja na Starom groblju u Zaječaru.

UMRO VLASNIK POZNATOG LANCA SRPSKIH MARKETA! Sa suprugom Snežanom osnovao preduzeće, sin se oglasio o smrti oca

Foto: youtube.com/Info LIGA Ivanjica

Toplica Mitrović, zaječarski privrednik, umro je 12. maja, a sahranjen dva dana kasnije, na starom gradskom groblju u Zaječaru.

Toplica Mitrović je rođen 16. novembra 1959. godine u Kalni, fakultet je završio u Nišu (1987. godine) i stekao status diplomiranog mašinskog inženjera. U julu 1990. godine zajedno sa suprugom Snežanom osnovao je preduzeće TIS, u okviru kog je otvorio prvu trgovinsku radnju, a koje je nakon 34 godine poslovanja preraslo u veliku privatnu kompaniju, piše Radio magnum.

Opraštajući se od Toplice, njegov sin Marko Mitrović naveo je:

„Za mamu, Milicu i mene, bio si mnogo više od inženjera, privatnog preduzetnika, dobrovoljnog davaoca krvi i dobrotvora… Podrška – to je ono što si nam uvek pružao, svim srcem, bez rezerve.

Jedna od prvih lekcija koje si nas naučio je da život nije pravedan. Od malena si nas učio da se borimo za svoje mesto i da budemo jaki u teškim situacijama… Hteo si da shvatimo da ništa ne dolazi lako i da se uvek moramo truditi. Isto kao što ni ova situacija nije pravedna – prerano te je bolest uzela.

Često smo slušali tvoje reči: „Kad god možeš, pomozi, ako ne možeš, nemoj da odmažeš“. Ta tvoja rečenica ostala je zauvek urezana u naše živote“, navodi Marko Mitrović opraštajući se u ime porodice i dodaje:

„Voleo si život i ljude, poštovao zaposlene i poslovne partnere. Tvoj životni moto za porodicu bio je „Svi za jednog, jedan za sve“ što ćemo mi kao porodica nastaviti da sledimo“.

Toplica Mitrović sahranjen je 14. maja na Starom groblju u Zaječaru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading