OPŠTE RASULO! Jeremićeva stranka ne može da se odluči: u maju žele na konsultacije oko Vlade, sad "drže reč" i ne idu! (FOTO)

Autor:

Vesti

12.07.2022

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Narodnoj stranci Vuka Jeremića vlada totalno rasulo.

OPŠTE RASULO! Jeremićeva stranka ne može da se odluči: u maju žele na konsultacije oko Vlade, sad "drže reč" i ne idu! (FOTO)

Foto: printscreen

Vuk Jeremić sa saradnicima iz Narodne stranke

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić od četvrtka, 14. jula počinje razgovore sa predstavnicima svih 12 lista koje su ušle u parlament Srbije, a odluka Narodne stranke je, za sada, da neće ići. 

Potpredsednik Narodne stranke i Jeremićeva desna ruka Miroslav Miki Aleksić istakao je za jedan tajkunski tabloid da će do konsultacija ipak doći.

Foto: Printscreen

Miroslav Aleksić rekao da će ići na konsultacije oko Vlade

Mi ćemo razgovarati i učestvovati u konsultacijama i sa njim i sa ostalima, ali u okviru državnih institucija, zakonskih i ustavnih ovlašćenja onih koji u ovom trenutku vrše vlast – rekao je Aleksić.

Sa druge strane, Vuk Jeremić demantuje ove navode.

 

 

 

S obzirom da se u Narodnoj stranci ne razmatra mogućnost saradnje sa režimom, kao i da nećemo da doprinosimo stvaranju lažnog utiska o funkcionisanju demokratskih institucija u Srbiji, nećemo učestvovati u “konsultacijama”. Držimo reč – napisao je na Tviteru Vuk Jeremić.

Foto: Printscreen

Vuk Jeremić rekao da će prihvatiti poziv na konsultacije oko Vlade

Iz ovakvih situacija može se zaključiti da se Narodna stranka u potpunosti pretvorila u cirkus, kao i da su odnosi unutar nje na klimavim nogama, što više ni ne kriju.

Podsetimo, da više ne “cvetaju ruže” ni među bivšim pajtosima, Miroslavom Aleksićem i nekadašnjim članom Narodne stranke, kandidatom za predsednika na ovogodišnjim izborima Zdravkom Ponošem, dokazuje činjenica, da i pored toga što ih je narod prvenstveno provalio, oni se gotovo svakodnevno, otvoreno i bez ustezanja međusobno vređaju, prepucavaju i pljuju!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading