MEGAN KOČI HARIJEVE PLANOVE: Bivši batler kralja Čarlsa progovorio o vojvodama od Saseksa

Autor:

Svet

19.06.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hari i Megan venčali su se u maju 2018. godine.

MEGAN KOČI HARIJEVE PLANOVE: Bivši batler kralja Čarlsa progovorio o vojvodama od Saseksa

Foto: Tanjug/AP Photo/Sunday Alamba

Pre više od četiri godine, princ Hari (39) i njegova supruga, Megan Markl (42), napustili su kraljevske dužnosti i odselili se iz Velike Britanije. Najpre su dom pronašli u Kanadi, ali, nakon što su ih mediji svakodnevno pratili pa se javno saznala njihova adresa, avionom su pobegli iz Kanade u SAD.

Četvoročlana porodica skrasila se u Montekitu u Kaliforniji, a britanski mediji tvrde da bi ipak mogli da se vrate u Harijevu rodnu zemlju. Navodno, ponovno razmišljaju o starom planu da žive na dve lokacije, malo u Americi, malo u Velikoj Britaniji.

Razlog zbog kog Hari razmišlja o kupovini kuće u Velikoj Britaniji je taj što nema gde da spava kad dođe u London. Situacija je takva od prošle godine, otkako je njegov otac, kralj Čarls III, naredio deložaciju sina i snaje iz vikendice Frogmor Kotidž, koja se nalazi na imanju Vindszor, a proterao ih je nedugo nakon objavljivanja memoara "Rezerva", u kojem je Hari objavio šokantne tvrdnje o kraljevskoj porodici.

Kuća koju bi supružnici kupili poslužila bi u periodu kada bi Hari, a potencijalno i Megan i deca, dolazili u posetu Velikoj Britaniji. 

Bivši batler kralja Čarlsa, Grant Harold, istakao je kako je život na relaciji Velika Britanija - Amerika bila prvobitna ideja Harija i Megan. 

- Ako Hari kupi kuću u Britaniji, on i Megan će živeti jedan deo godine tu, a jedan deo u Americi, što je bila njihova originalna ideja. Pretpostavljam da to znači da bi Megan dolazila u Britaniju i da bismo ih nekoliko meseci godišnje viđali ovde - kaže Harold.

Ipak, smatra da ne postoji šansa da se Megan trajno preseli u Britaniju.

- Mislim da su i otišli za Ameriku zbog toga što Megan nije želela da stalno bude u Britaniji. Verujem da bi Hari voleo da se vrati, on voli svoju zemlju, ovde je odrastao, voleo je da živi ovde i toga se sećam - istakao je batler.

Hari i Megan venčali su se u maju 2018. godine, a naredne godine dobili su svoje prvo dete, sina Arčija, a dve godine kasnije i ćerku Lilibet Dajanu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading