"UČIM DA BUDEM STRPLJIVA SA NEIZVESNOŠĆU" Svi komentarišu glamurozni izgled Kejt Midlton, ali iza sjaja stoji tužna istina (VIDEO)

Autor:

Svet

17.06.2024

20:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa je u subotu uslikana na rođendanskoj paradi kralja Čarlsa, na koju je došla u prisustvu članova porodice.

"UČIM DA BUDEM STRPLJIVA SA NEIZVESNOŠĆU" Svi komentarišu glamurozni izgled Kejt Midlton, ali iza sjaja stoji tužna istina (VIDEO)

Foto: YouTube/CBS Mornings/Printscreen

Kejt Midlton, princeza od Velsa, u subotu se pojavila na zvaničnom događaju prvi put od decembra prošle godine. Kako je i bilo očekivano, Kejt je izazvala euforiju širom sveta. Već danima se komentarišu njena odeća, postupci, osmesi, odnos sa decom... 

Princeza od Velsa je u subotu uslikana na rođendanskoj paradi kralja Čarlsa, na koju je došla u prisustvu članova porodice.

Kejt, koja od februara prima hemoterapiju zbog raka, došla je zajedno sa svojim supugom, princom Vilijamom, i njihovo troje dece – prinčevima Džordžom i Luijem i princezom Šarlot

Masa fotoportera, ali i fanova, satima je čekala da vidi Kejt na svečanosti povodom rođendana kralja Čarlsa. Princeza je blistala u beloj haljini, belim salonkama i velikim šeširom. Svi su konstatovali da je izgledala sjajno, uprkos činjenici da se mesecima unazad bori sa kancerom i teškom terapijom.

Kejt se često smejala sa decom i pozirala fotoreporterima, a ljudi bliski kraljevskoj porodici kažu da se čini da je i njoj prijalo da se vrati svojim dužnostima, barem na jedan dan.

Kejt je objavila da ima rak 22. marta. U to vreme, u unapred snimljenoj video poruci, rekla je da je planirana operacija abdomena u januaru bila uspešna i da se isprva mislilo da njeno stanje nije kancerogeno, ali su testovi pokazali prisustvo raka. Tada je počela sa lečenjem, uključujući hemoterapiju koja je počela u februaru.

Sama Kejt je u poruci pred subotnje svečanosti otkrila nove detalje, ali i istakla da je borba tek pred njom.

- Kažu da dobro napredujem, ali kao što svi koji prolaze hemoterapiju znaju, postoje dobri i loši dani. U tim lošim danima osećate se slabo, umorno i morate da odmarate. U danima kada se osećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je da se uključim se u školski život, provodim vreme radeći stvari koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i da malo radim od kuće - navela je Kejt.

Princeza od Velsa je tada otkrila i da će prisustvovati rođendanskoj paradi kralja Čarlsa sa svojom porodicom, i izrazila nadu da će uskoro učestvovati u nekoliko javnih angažmana.

- Učim kako da budem strpljiva, posebno sa neizvesnošću. Prihvatam svaki dan kakav dođe, slušam svoje telo i dopuštam sebi ovoliko potrebno vreme da se izlečim. Hvala vam puno na razumevanju i svima vama koji ste tako hrabro podelili svoje priče sa mnom - napisala je princeza od Velsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading