VILIJAM I KEJT BESNI OD MUKE: Ovaj potez Harija i Megan dovodi ih do ludila, ključa ljubomora na sve strane

Autor:

Svet

03.06.2024

11:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princeza od Velsa objavila je još u martu da se leči od raka i od tada je povukla javne dužnosti.

VILIJAM I KEJT BESNI OD MUKE: Ovaj potez Harija i Megan dovodi ih do ludila, ključa ljubomora na sve strane

Foto: Tanjug/AP

Megan Markl i princ Hari ne prestaju da zadaju glavobolje kraljevskoj porodici, a čini se da ne planiraju da prestanu da teraju inat.

Princ Vilijam i princeza Kejt zabrinuti su da će se princ Hari i Megan Markl zbližiti sa dva člana kraljevske porodice, kaže stručnjak.

Kraljevski pisac, Tom Kvin, je, međutim, predočio da se sada ponovo povezuju sa princezom Beatris i princezom Evgenijom.

Kvin je rekao da je ovo izazvalo nelagodnost princa i princee od Velsa.

- Za Vilijama i Kejt savez između Harija i Megan i Beatris i Evgenije predstavlja veliku brigu. Oni osećaju da Beatris i Evgenija osećaju da, kao virtuelni izopštenici imaju mnogo više zajedničkog sa Harijem i Megan nego sa bilo kojim drugim delom porodice. Situaciju pogoršava činjenica da je glavna prednost viših članova kraljevske porodice. Sama Kejt je praktično van pogona dok nastavlja sa lečenjem od raka - rekao je.

Foto: Tanjug/Pool via AP/Yui Mok

Princeze Evgenija i Beatris

Princeza od Velsa objavila je još u martu da se leči od raka i od tada je povukla javne dužnosti.

- Zabrinutost za starije članove kraljevske porodice je da će Hari i Megan nakon turneje po Nigeriji preuzeti inicijativu, uživajući u pozitivnom publicitetu, dok je Kejt prinuđena da ostane u pozadini - kazao je Kvin.

Takođe je rekao da su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ostali u bliskom kontaktu sa Beatris i Evgenijom nakon što su se preselili u Ameriku.

Hari je oduvek bio blizak sa Evgenijom i ona ga je čak posetila u Americi, a viđeni su kako zajedno gledaju Super Boul 2022. Međutim, iako je Hari izgleda ostao u kontaktu sa Beatris i Evgenijom, isto se ne može reći za princezu Kejt.

Kejtin prijatelj je rekao da još nije spremna da se sastane sa Harijem.

- Sastanak sa Harijem je poslednja stvar koju Vilijam ili Ketrin sada žele ili trebaju. To je fantazija. Ne radi se o izvinjenjima ili o tome ko je šta rekao, radi se o zaštiti njegove porodice. Kejt se oporavlja od raka, a izbegavaju stresne situacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Lona

04.06.2024 13:55

Hahahaha, oni ce da drže pod kontrolom ko će sa kim da se druži? Kad stvari izmaknu kontroli, onda mnoge istine izadju na videlo.