NESTALA TINEJDŽERKA U GRČKOJ: Porodica moli za pomoć!

Autor:

Svet

17.06.2024

04:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Porodica Konstantine-Irine R. nada se da će saradnja sa policijom dovesti do brzog rešavanja ovog slučaja.

NESTALA TINEJDŽERKA U GRČKOJ: Porodica moli za pomoć!

Foto: Printscreen

Nestanak tinejdžerke Konstantine-Irine R. u atinskom predgrađu Aharnesu izazvao je zabrinutost među lokalnim stanovništvom i privukao pažnju medija. Porodica je izrazila ozbiljnu zabrinutost za njen život, navodeći da postoji realna opasnost po njenu bezbednost zbog moguće umešanosti određenih osoba u njen nestanak.

Ponovljeni apel porodice za informacijama o nestaloj devojci istakao je hitnost situacije i potrebu za angažovanjem šire zajednice u pronalaženju Konstantine-Irine. Detalji o njenom fizičkom opisu, kao i o odeći koju je nosila u trenutku nestanka, objavljeni su u medijima kako bi se olakšala identifikacija i pronalaženje.

 

 


Poziv građanima da podele bilo kakve korisne informacije sa policijom naglašava ozbiljnost situacije i potrebu za angažovanjem relevantnih institucija u rešavanju slučaja nestanka. Porodica Konstantine-Irine R. nada se da će saradnja sa policijom dovesti do brzog rešavanja ovog slučaja.

S obzirom na ozbiljnost situacije, porodica Konstantine-Irine R. apeluje na javnost da pruži podršku u pronalaženju nestale tinejdžerke. Bilo kakva informacija može biti od ključnog značaja u rešavanju ovog slučaja, stoga se građani pozivaju da podele sve relevantne detalje koji bi mogli pomoći u pronalaženju Konstantine-Irine.

Nestanak Konstantine-Irine R. u Aharnesu izazvao je ozbiljnu zabrinutost među lokalnim zajednicama. Apel porodice za saradnjom sa policijom i javnom podrškom istakao je hitnost situacije i potrebu za brzim reagovanjem. Svi koji imaju bilo kakve informacije o nestaloj tinejdžerki su pozvani da se jave nadležnim organima kako bi se što pre pronašla Konstantina-Irina R.

 

Mole se svi koji imaju bilo kakvu informaciju da kontaktiraju policijske stanice u Grčkoj. Za više informacija o njenom nestanku i prijavi informacija, pogledajte OVDE.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading