SRCE MU JE OSTALO U PARTIZANU: Lesor je nakon titule u Grčkoj pored navijača Panatinaikosa, pomenuo i "grobare"

Autor:

Sport

16.06.2024

10:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Znaju se prioriteti.

SRCE MU JE OSTALO U PARTIZANU: Lesor je nakon titule u Grčkoj pored navijača Panatinaikosa, pomenuo i "grobare"

Foto: Profimedia

Lesor

Mladi dvadeset osmogodišnji francuski košarkaš Matijas Mišel Lesor, nekadašnji centar Partizana, a od prošle godine je postao as Panatinaikosa, zahvalio se navijačima nakon osvojenog prvenstva Grčke, a onda ponovo pomenuo i svoje drage ''grobare''.

U Partizanu je proveo skoro dve godine gde je u Evroligi beležio 12 poena i 7,1 skoka i uvršten je u idealni tim sezone. Lesor je sezonu u Partizanu završio podizanjem šampionskog trofeja Jadranske lige, posle pobede od 3:2 u finalu nad Crvenom zvezdom.

- Lagao bih da je isti osećaj osvojiti Evroligu i prvenstvo. Teško je ne biti na nogama posle sjajnih stvari u Evropi koje smo uradili. Ali su nas navijači zaustavljali, govoreći nam koliko im ta titula znači. Evroliga je sjajna, ali je šampionat nešto veće za njih, kako bi mogli da šetaju ulicom i kažu prijateljima iz Olimpijakosa da su osvojili titulu, a ne oni. Ovo znači i nama - rekao je Matijas Lesor u izjavi nakon osvajanja trofeja i titule.

Rekli su mu da je postao ljubimac navijača:

- Jesam li? Mislio sam da im je omiljeni Slukas. Volim i ja njih. To je veoma bitno. Kao što rekoh, dali su nam zaista ludu podršku. Srećan sam što sam igrao pred navijačima Partizana, ali i grčkim simpatizerima Panatinaikosa. Zadovoljan sam pored sebe imati takve navijače koji mi pokazuju toliko ljubavi. Ne uzimam to zdravo za gotovo. Veoma mi je važno imati podršku takvih ljudi - zaključio je Lesor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading