DA LI JE OVO KLJUČNI DOKAZ? David Knežević uslikan kako u prodavnici pre nestanka bivše supruge ANE kupuje SPREJ I LEPLJIVU TRAKU! (FOTO)

Autor:

Svet

10.06.2024

12:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

David Knežević optužen je za kidnapovanje bivše supruge Ane.

DA LI JE OVO KLJUČNI DOKAZ? David Knežević uslikan kako u prodavnici pre nestanka bivše supruge ANE kupuje SPREJ I LEPLJIVU TRAKU! (FOTO)

Foto: Profimedia, Društvene mreže

Španska policija objavila je u dogovoru sa sudom fotografiju Davida Kneževića, bivšeg supruga nestale Ane Knežević, kako u jednoj prodavnici kupuje sprej i lepljivu traku.

Srbin je uhapšen i doveden u vezu s nestankom Ane Knežević 2. februara u Madridu.

David ne samo da je snimljen u prodavnici već i u njenom stanu na dan kada je nestala, preciznije kada je poslednji put viđena živa.

Tužilaštvo tvrdi da je nekoliko sati kasnije Knežević sprejom prefarbao nadzornu kameru na zgradi u kojoj je Ana živela.

Republika

Foto: nbcmiami.com printscreen

David Knežević u prodavnici kupuje sprej i traku

Knežević je optužen za kidnapovanje Ane Knežević. Ona je poslednji put viđena na nadzornoj kameri 2. februara kako ulazi u svoj stan.

Prema sudskim dokumentima, njen muž se pojavio te noći i kasnije otišao s koferom.

Država je ove nedelje tražila od sudije da uskrati kauciju Davidu Kneževiću.

Njegov advokat se nedavno prvi put oglasio za medije.

- On je građanin koji poštuje zakon i nadamo se i molimo se da Ana prođe kroz vrata i pojavi se negde da bi mogao da bude slobodan - rekla je njegov advokati Džejn Vajntraub.

Španske vlasti su saopštile da je Ana Knežević živela u Fort Loderdejlu, ali da se preselila u Madrid u decembru, nakon što su prijatelji rekli da se rastaje od muža.

- Razdvajanje je bilo sporno jer okrivljeni nije želeo da ravnopravno podeli bračnu imovinu sa žrtvom. Žrtva se veoma plašila okrivljenog - navodi se u sudskim dokumentima.

Agenti FBI i španska policija nedavno su objavili video-snimak potrage za Anom Knežević u šumovitoj oblasti, prenosi Telegraf.rs.

Ona još nije pronađena, a David Knežević će se danas ponovo pojaviti na sudu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading