"DOKRAJČITE IH!" SKANDALOZNO! Niki Hejli na izraelskoj raketi namenjenoj GAZI napisala JEZIVU poruku! (VIDEO)

Autor:

Svet

28.05.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hejli je istakla da SAD stoje uz Izrael i da se Izrael bori protiv neprijatelja SAD

"DOKRAJČITE IH!" SKANDALOZNO! Niki Hejli na izraelskoj raketi namenjenoj GAZI napisala JEZIVU poruku! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP Photo/Chris Carlson

Bivša kandidatkinja za republikansku predsedničku nominaciju Niki Hejli posetila je izraelsku severnu granicu, gde je izrazila snažnu podršku Izraelu i njegovoj vojsci.

U pratnji bivšeg izraelskog ambasadora u UN i člana Kneseta Denija Danona, Hejli je simbolično potpisala artljerijsku raketu namenjenu Gazi, sa porukom "Dokrajčite ih! Amerika voli Izrael".

- Amerika stoji uz Izrael. Izrael se danas bori protiv neprijatelja SAD. Ne stajte dok ne pobedite - naglasila je ona, prenosi i24news.

Podrška Izraelu

Tokom posete, Hejli je istakla da SAD stoje uz Izrael i da se Izrael bori protiv neprijatelja SAD. Ona je naglasila da američka podrška Izraelu ostaje snažna i da izraelska vojska ne sme stati dok ne pobedi.

Upozorenje na pretnju od Hezbolaha

Pored podrške Izraelu, Hejli je upozorila na pretnju koju predstavlja libanska militantna grupa Hezbolah.

Foto: Tanjug/AP

Niki Hejli

 

Ona je istakla da Izrael mora preuzeti inicijativu i promeniti jednačinu, te je podržala ideju o evakuaciji stanovnika određenih područja radi njihove bezbednosti.

- Izrael mora da preuzme inicijativu i promeni jednačinu. Stanovnici Tira i Sidona će evakuisati svoje domove, a stanovnici severa će se vratiti svojim kućama - rekao je Danon, složivši se sa zaključkom Hejli.

Ova poseta Niki Hejli naglašava njenu snažnu podršku Izraelu i izraelskoj vojsci, kao i opasnost koju predstavlja Hezbolah po bezbednost regiona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Istina

29.05.2024 09:40

To je demokratija. Radis sta hoces i kad god hoces