OTKRIVEN MOGUĆI MOTIV ZLOČINA U GRADAČCU: Istragu ometa JEDNA otežavajuća okolnost

Autor:

Svet

10.05.2024

17:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Halida je ubijena sekirom, iako se još čekaju veštačenja koja će to zvanično i potvrditi.

OTKRIVEN MOGUĆI MOTIV ZLOČINA U GRADAČCU: Istragu ometa JEDNA otežavajuća okolnost

Foto: YouTube/BHRT - Radiotelevizija Bosne i Hercegovine/Printscreen

Stravičan slučaj koji se desio u naselju Vida 2 u Gradačcu, gde je u porodičnoj kući Refik Mujedinović, kako se sumnja, preksinoć sekirom ubio suprugu Halidu, a potom se obesio u svojoj kući u Srebreniku, uznemirio je kompletnu javnost u BiH.

Ovo je novi slučaj femicida u poslednjih nekoliko meseci. Pre svega dva meseca brutalno je ubijena Amra Kahrimanović. U Amru je policajac, Elvis Ćustendil, koji je bio pijan, ispalio 16 metaka. Tuzlanski kanton, ali i celu državu, pre godinu je potresao i zločin monstruma Nermina Sulejmanovića, koji je u Gradačcu ubio nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović te još dve osobe, prenoseći sve uživo na društvenim mrežama.

Halida je ubijena sekirom, iako se još čekaju veštačenja koja će to zvanično i potvrditi. Njeno telo pronašla je mlađa ćerka iz prvog braka.

Komšije kažu da ništa nije upućivalo da će do ovoga doći, a jedna od komšinica Mujedinovića ispričala je da je Refik bio rudar u penziji te da niko nije primetio da su imali problema u braku.

- Šta se desilo, ne zna niko osim Alaha i njih dvoje. Kad je uradio to što je uradio, kad je ubio Halidu, okupao se, presvukao i otišao u Srebrenik, gde je imao kuću, i obesio se - navela je komšinica.

Prema informacijama Avaza, motiv ubistva navodno je ljubomora. Refik je, kako je pokazala istraga, u telefonu nesretne žene navodno našao neke poruke koje su bile okidač da počini stravičan zločin, a zatim ode u Srebrenik, u drugu kuću u kojoj su živeli, te se obesi.

No, Refik je ostavio oproštajno pismo u kojem je napisao: "Oprostite mi zbog ovoga što sam uradio", prenosi Srpskainfo.

- Halida i on su lepo živeli, bez problema. Ona je imala kuću u Gradačcu, on u Srebreniku. Imali su decu iz prvih brakova, čovek je bio vernik, pošten, nisu imali problema. Normalno su živeli, solidno, penzionerski - rekla je sagovornica.

Otežavajuća okolnost je što nema očevidaca zločina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading