JA SAM PRETNJA PO D-D-D-DEMOKRATIJU: Tramp usred skupa ISMEVAO Bajdenovo MUCANJE, a onda je poslao BRUTALNU PORUKU

Autor:

Svet

07.01.2024

08:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši predsednik SAD odlučio je da prihvati "poziv" aktuelnog lidera Džoa Bajdena da se u ovoj kampanji i on spusti na najniži nivo prozivanja rivala

JA SAM PRETNJA PO D-D-D-DEMOKRATIJU: Tramp usred skupa ISMEVAO Bajdenovo MUCANJE, a onda je poslao BRUTALNU PORUKU

Foto: Tanjug/AP

Poruka predsednika SAD Džozefa Bajdena da je njegov najverovatniji rival na ovogodišnjim izborima Donald Tramp "najveća pretnja po demokratiju" veoma ga je zabolela.

Tramp je na velikom skupu u Ajovi iskoristio priliku da kaže da je Bajden "najgori predsednik u istoriji SAD" ali i da ismeva njegovo mucanje, problem s kojim se predsednik Amerike nosi od detinjstva.

"Jeste ga videli? Mucao je sve vreme dok je pričao. On kaže da sam pretnja demokratiji? On je pretnja d-d-demokratiji", imitirao je Tramp Bajdena pretvarajući se da muca.

Mucanje je problem o kojem je Bajden često otvoreno govorio te je poručio kako se s tim nosi još iz detinjstva.

O ovom problemu detaljno je govorio za The Atlantic te je naglasio kako je često imao osećaj sramote i dubokog poniženja.

"Unapred bih vežbao govore kako bih mogao ispravno da izgovorim fraze. Ako razmilite o tome, jedini hendikep za koji svi misle da je smešan je mucanje. Naučilo me mnogo toga. Naučilo me pre svega da imam tolerancije prema ljudima", rekao je Bajden.

Tramp je uveliko na skupovima širom SAD dok se sprema za izbore unutar Republikanske stranke. 

Iako će u njoj imati nekoliko rivala uključujući i Viveka Ramasvamija, Tramp je ubedljivo najveći favorit da drugog utorka u novembru izađe na crtu Bajdenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading