"DEVOJČICA OD DVE I PO GODINE SE OBESILA?!" Oglasio se stric male Raise Marije - telo deteta prepuno ogrebotina, modrica...

Autor:

Svet

29.05.2024

23:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo je bilo sa vidljivim tragovima nasilja!

"DEVOJČICA OD DVE I PO GODINE SE OBESILA?!" Oglasio se stric male Raise Marije - telo deteta prepuno ogrebotina, modrica...

Foto: shutterstock, drustvene mreze

Devojčica Raisa Marija, stara dve i po godine, za koju je prijavljen nestanak u Dolžu u Rumuniji, pronađena je mrtva blizu roditeljske kuće nakon opsežne potrage. Zbog tragova nasilja na njenom telu, istražitelji ne isključuju mogućnost ubistva. Roditelji su izjavili policiji da duguju novac lihvarima i ne isključuju da je dete ubijeno iz osvete. Potraga, koja je trajala gotovo 24 sata, završila se tragičnim otkrićem njenog tela, koje je pronađeno 200 metara od kuće, puno ogrebotina i tragova davljenja, u oblasti sa puno rastinja.

U jednom trenutku se spekulisalo čak i da se dete, verovatno slučajno, obesilo, na šta se odmah oglasio i stric male Raise.

- Devojčica od 2 godine i 5 meseci se obesi? Nema šanse da se tako nešto desi! Ne postoji! Ceo ovaj kraj je bio pod opsadom. Samo ovde je bio dron, u ovoj oblasti ovde. I helikopter - svedoči stric deteta.

Podsećamo, nestanak devojčice objavljen je u ponedeljak u podne. Usledilo je raspoređivanje snaga u gradu Kotu, blizu Krajove. Raisa je tražena na zemlji i iz vazduha, dronovima i helikopterom. Preko stotinu policajaca, žandarma i meštana pročešljalo je područje u radijusu od 15 kilometara. Pomoglo je i osam pasa tragača, a akcije nisu prestale ni kada je počela kiša.

Pretili nam

Inače, majka male Raise, Kristina, rekla je juče medijima u Rumuniji da njihova porodica duguje zelenašima novac i da su dobijali pretnje.

Dobijali smo pretnje, u smislu rasprave i svađe od nekih ljudi. Uzeli smo novac sa kamatom i nismo ga vratili. Ko bi mogao da je ubije... Sumnjamo na svakoga i želimo da plati za ovo - rekla je Kristina, majka male Raise za rumunske medije.

U međuvremenu je tinejdžer (15) uhapšen zbog ubistva deteta. Čitajte OVDE.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading