UHAPŠEN TINEJDŽER (15) ZA UBISTVO DEVOJČICE (2): Njeno telo pronađeno u blizini kuće, nesrećnom detetu PRESUDIO ROĐAK!

Autor:

Svet

29.05.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na saslušanje su privedeni i dečakovi roditelji.

UHAPŠEN TINEJDŽER (15) ZA UBISTVO DEVOJČICE (2): Njeno telo pronađeno u blizini kuće, nesrećnom detetu PRESUDIO ROĐAK!

Foto: Raisa Marija / Izvor: Društvene mreže

Policija je rano jutros uhapsila 15-godišnjeg rođaka dvogodišnje Raisa Marije, glavnog osumnjičenog za njeno ubistvo. Tinejdžer je uhapšen u Dolju, a na saslušanje su privedeni i njegovi roditelji. Ova tužna vest potresla je celu zajednicu, a detalji o motivima i okolnostima ovog slučaja tek treba da budu otkriveni.

Hitna izmeštanja brata devojčice u hraniteljsku porodicu

Jutros su rumunski portali preneli vest da je brat preminule devojčice hitno odveden u hraniteljsku porodicu po nalogu policije. Policija je, naime, naložila da dečak hitno bude izmešten iz porodičnog doma, a dok traje istraga o smrti njegove sestrice.

Tragičan nestanak dvogodišnje Raisa Marije

Nestanak male Raisa Marije, koji se dogodio 27. maja u ranim popodnevnim satima, šokirao je lokalnu zajednicu. Devojčica je nestala dok se igrala sa drugom decom u dvorištu, a njen nestanak izazvao je očaj među roditeljima i građanima.

Tokom noći na terenu je bilo angažovano više od 150 policajaca, volontera i građana, a u potragu su bili uključeni helikopter, dronovi i psi tragači. Nažalost, telo male Raisa Marije je pronađeno, a veruje se da je bila žrtva ubistva.

Podsetimo, Rumuniju je 25. maja zatekla užasna vest o tragičnoj smrti osmogodišnje devojčice Marije, koja je silovana i ubijena, a njeno telo je potom bačeno u ataru sela. Za ubistvo se sumnjiči rođeni brat njenog očuha, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading