PARTIZAN I NAPREDAK PODELILI BODOVE NAKON GOLEADE U KRUŠEVCU! Crno-beli gubili, pa izborili remi!

Autor: O. J.

Sport

08.05.2024

17:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Napretka i Partizana remizirali su u Kruševcu 3:3 u četvrtom kolu plej ofa Superlige Srbije.

PARTIZAN I NAPREDAK PODELILI BODOVE NAKON GOLEADE U KRUŠEVCU! Crno-beli gubili, pa izborili remi!

Foto: Starsport

Iako je rezultat ponovo nepovoljan po crno-bele, može se reći da su danas odigrali nešto kvalitetniji meč u odnosu na poslednjih pet gde su doživeli poraz svaki put. Partizan je imao gol prednosti, pa je Napredak imao dva viška, a na kraju se gost vratio i, čini se,
izborio za najrealniji rezultat.

NAPREDAK - PARTIZAN 3:3

'19, '51  Majdevac, '26 Bastajić; '7 Filipović, '80 Janković, '89 Zahid

Već u sedmom minutu Filipović je efektnim pogotkom nagovestio da ćemo gledati uzbudljiv meč u Kruševcu. Nije dugo prošlo nakon što je domaćin potpuno preokrenuo rezultat u rasponu od sedam minuta zahvaljujući Majdevcu i Bastajiću.

Čovek koji je presudio crno-belima već ranije ove sezone kada je počeo potop Partizana u Humskoj, Andrija Majdevac, samo što je počelo drugo poluvreme, ponovo je postigao sjajan pogodak i doneo Kruševljanima dva gola prednosti. Taj rezultat stajao je na semaforu sve do 10 minuta pred kraj i bio je Napredak i te kako blizu pobede, ali je rezervista gostiju Janković nedugo po ulasku na teren pogodio i smanjio na gol zaostatka. Na samom isteku regularnog dela meča, Zahid je uz malo sreće i pomoći defanzivca domaćih uspeo da izjednači rezultat, ali vremena za potpuni preokret nije bilo dovoljno.

Crno-beli su sada u opasnosti i moraju da se paze do kraja prvenstva jer TSC koji je savladao Radnički ozbiljno preti da ugrozi drugu poziciju.

TOK MEČA

KRAJ MEČA

89. minut - GOOOL! Partizan u poslednjim minutima meča dolazi do izjednačenja preko Zahida!

80. minut - GOL! Evo nade za Partizan - Janković je vrlo lepo matirao Savića!

57. minut - Severina pogađa stativu!

 

 

51. minut - Golčina Majdevca! Napredak ide na dva gola prednosti, "bomba"! Ponovo je on taj koji će presuditi crno-belima, po svemu sudeći.

POČELO JE DRUGO POLUVREME

KRAJ PRVOG POLUVREMENA

44. minut - Koliko je samo šansi propustio Partizan da makar izjednači! Sada je Nathu nedostajačo nekoliko centimetra da to uspe.

 

26. minut - GOL! Bastajić "bombom" donosi potpuni preokret domaćinu!

 

 

19. minut - GOL! Napredak je izjednačio posle samo malo više od 10 minuta! Majdevac ponovo kažnjava crno-bele.

11. minut - Auh, kakvu je priliku sa dva metra propustio Majdevac da izjednači rezultat!

 

 

7. minut - GOL! Partizan već vodi 1:0 sjajnim golom Filipovića!

1. minut: Utakmica je počela. 

 

 

UVOD

Poznati su i sastavi u Kruševcu:

Napredak: Savić - Tomić, Stevanović, Mihajlović, Marinković - Jović, Krstić, Marjanović - Bastajić, Stanojlović, Majdevac.

Partizan: Jovanović – Stojković, Kovačević, Filipović, Antić – Ovusu, Natho – Severina, Zahid, Kalulu – Nikolić.

PRE MEČA

U najavi meča, trener crno-belih Albert Nađ je rekao sledeće: Igramo protiv ekipe koja je mnogo promenila u poslednje vreme, novi trener i način igre. Mi moramo da se baziramo na sebe, budemo brži i agresivniji na sredini terena i mislim da smo tu imali dosta problema i hitrije ekipe su nam pravile dosta veći problem. Moramo da počnemo da pobeđujemo da bismo zadržali mesto koje nam donosi kvalifikacije za Ligu šampiona.

U istom terminu na programu je derbi ove runde takmičenja, koji je u Bačkoj Topoli odigrati TSC i kragujevački Radnički.

Imperativ za "parni valjak" na ovoj utakmici predstavljaće borba za drugo mesto na tabeli Superlige, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona. Podsetimo, drugoplasirani TSC ima četiri boda manje četiri kola pre kraja, a titulu je osvojila Crvena zvezda. S druge strane, Napredak je osmi tim gornjeg doma tabele i osim prestiža na ovom meču mu ništa drugo nije preterano bitno.

Crno-beli će na ovom meču pokušati da prekinu crnu gubitničku seriju koja traje skoro mesec dana. Naime, izabranici trenera Alberta Nađa vezali su čak pet poraza u svim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, dobar dan. Dobrodošli na lajv-blog meča 33. kola Superlige u okviru plej-ofa, u kome će fudbaleri Napretka na svom stadionu u Kruševcu dočekati beogradski Partizan.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading