ŽESTOKO PRE POČETKA DERBIJA: Navijači Partizana vređali suprugu Nemanje Nedovića!

Autor:

Sport

19.05.2024

20:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno!

ŽESTOKO PRE POČETKA DERBIJA: Navijači Partizana vređali suprugu Nemanje Nedovića!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana i Crvene zvezde odmeriće snage u trećoj utakmici finalne serije AdmiralBet ABA lige u Beogradskoj areni od 20.30. Tim sa Malog Kalemegdana vodi 2:0 u seriji, pošto u Pioniru bili bolji od večitog rivala. Ovaj okršaj je velika šansa za crno-bele da pred svoji navijačima obezbede opstanak u seriji, ali sigurno će za crveno-bele ovo biti velika motivacija da na gostujućem terenu osvoje trofej.

Ovaj susret propraćen je brojnim skandalima, počevši od tuče između Džejmsa Nanelija i Stefana Lazarevića. Međutim, tu su ne završava, pa su Grobari vređali suprugu Nemanje Nedovića. Minu i time pokazali kakva će atmosfera biti na utakmici. Ovakav incident nije prvi put da se dešava kada su u pitanju okršaji između ova dva kluba, a ovoga puta, supruga nekadašnjeg reprezentativca je bila izložena najgorim mogućim uvredama.

Iako je jedan od najboljih igrača Crvene zvezde, Nedović, bio na terenu, on je odlučio da ignoriše vređanje i nastavi sa zagrevanjem, noseći slušalice na ušima. Pored vređanja supruge Nedovića, navijači Partizana su takođe vređali i predsednika kluba sa Malog Kalemegdana, Nebojšu Čovića. Ovakvo ponašanje navijača samo je doprinelo stvaranju neprijateljske atmosfere pre početka utakmice.

Trener crno-belih, Željko Obradović odlučio je da odstrani iz ekipe Džejmsa Nanelija, tako da Amerikanac neće biti na raspologanju iskusnog stručnjaku. Sa druge strane, Stefan Lazarević takođe ne može da igra, pa će oba tima biti oslabljena. Podsetimo, Nikola Topić se povredio na prošlom meču, tako da neće moći da igra do kraja sezone. Biće zanimljivo videti kraj ove serije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading