OTMIČARI POKUŠALI DA KIDNAPUJU NEJMAROVU ĆERKU I DEVOJKU: Ovo nije prvi put!

Autor:

Sport

07.11.2023

19:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Brazilu se desio pokušaj otmice Nejmarove ćerke i devojke Brune Bjankardi, prenosi španska Marka.

OTMIČARI POKUŠALI DA KIDNAPUJU NEJMAROVU ĆERKU I DEVOJKU: Ovo nije prvi put!

Foto: Tanjug/AP

Napadač PSŽ-a Nejmar

 Incident se dogodio u Kotiji, u državi Sao Paulo, u utorak. Prema informacijama koje su dostupne trenutno, grupa razbojnika je pokušala da kidnapuje Nejmarovu devojku i njenu porodicu. Srećom, roditelji Brune Bjankardi su bili na licu mesta u trenutku upada i uprkos tome što su bili vezani, nisu povređeni.

Prema rečima portparola policije u Sao Paulu, ovaj napad je izveden veoma profesionalno i naoružani razbojnici su bili dobro organizovani. Trenutno se istražuje da li je ovo bio ciljani napad na porodicu fudbalera ili je u pitanju slučajna otmica. Međutim, ovo nije prvi put da je Nejmarovu porodicu zadesila opasnost. Pre tri godine, njegov otac je bio žrtva pokušaja otmice u Rio de Žaneiru.

Iako nema zvaničnih informacija o motivu ovog napada, neke nezvanične informacije sugerišu da bi ovo mogao biti odgovor na nedavne pretnje koje je Nejmar uputio prema policiji u Sao Paulu. Fudbaler je bio nezadovoljan zbog toga što su mu oduzeli mobilni telefon u kojem su se nalazile dokazi vezani za optužbe za silovanje. Međutim, ove informacije nisu potvrđene i istraga je u toku.

Ovaj događaj je izazvao veliku zabrinutost u Brazilu, posebno među poznatim ličnostima. Nekoliko fudbalera i poznatih ličnosti se oglasilo na društvenim mrežama izražavajući podršku Nejmaru i njegovoj porodici. Takođe, javnost je potresena činjenicom da se ovakve stvari dešavaju u njihovoj zemlji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading