SANDRA IZNENADA DOBILA NASLEDSTVO OD MISTERIOZNE TETKE: Pripale joj velike pare, pa saznala da joj rođaka bila KRIMINALAC

Autor:

Razonoda

26.12.2023

20:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nasledstvo iznenađenja, Sandra Vanston otkriva nepoznate detalje o svojoj porodici

SANDRA IZNENADA DOBILA NASLEDSTVO OD MISTERIOZNE TETKE: Pripale joj velike pare, pa saznala da joj rođaka bila KRIMINALAC

Foto: shutterstock

Pojedinci će plivati u novcu ovog proleća


Sandra Vanston, 63-godišnjakinja iz Kanade, nedavno je doživela pravu senzaciju kada je saznala da je nasledila veliku sumu novca od rođake koju nikada nije poznavala.

Ova neobična priča počinje sa smrću Kristin Vudi iz Bristola, koja je preminula usamljena u bolnici Sautmid u februaru 2021. godine.



Pronalazak rođaka



Nakon Kristinine smrti, Gradsko veće Bristola je angažovalo kompaniju Finders International da pronađe potencijalne naslednike njenog imanja.

Budući da Kristin nije imala bližih rođaka, zaposleni u ovoj kompaniji su došli do iznenađujućeg otkrića - pronašli su Sandru, čiji je otac bio u srodstvu sa preminulom Britankom.

Sandra je bila potpuno zatečena kada je dobila pismo od kompanije, a sama izjava o ovom događaju otkriva koliko je cela situacija bila neočekivana:

"Iz vedra neba sam dobila pismo od 'Finders International' kompanije. Nisam znala u šta da verujem... Ali pošto me nisu pitali za lične podatke ili tražili novac, pretpostavila sam da nije u pitanju prevara. Pozvala sam telefonom kancelariju u Londonu i bila sam prilično iznenađena."


Nepoznate porodične veze



Ova priča o nasledstvu otvorila je Sandri vrata ka nepoznatim delovima njene porodične istorije. Ona je otkrila da su njen otac Rejmond i Kristin bili bliski rođaci, ali nažalost, Rejmond je preminuo pre nego što je imao priliku da upozna Kristin.

Preseljenje u Kanadu kada je imala deset godina dovelo je do prekida mnogih porodičnih veza, a Sandra nikada nije ni znala da je imala rođaku u Velikoj Britaniji, niti je od tada srela nekog od svojih britanskih rođaka.


Neobična porodična istorija



Pored ove iznenađujuće vesti, Sandra je saznala i neke neobične detalje o svojoj porodici. Na primer, otkrila je da je njena tetka Evelin bila ozloglašeni kriminalac, osuđena čak 57 puta do 1923. godine. Ova činjenica dodatno je začinila priču o porodičnom nasleđu i otvorila nova pitanja o ljudima iz njene prošlosti.


Sandra Vanston je na kraju ovog neobičnog putovanja kroz svoju porodičnu istoriju nasledila oko 20.000 evra od rođake koju nikada nije upoznala. Ova priča nam još jednom pokazuje koliko život može biti pun iznenađenja i kako nas prošlost može iznenaditi svojim tajnama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading