UŽAS U ŠKOLI: Besna učenica NOKAUTIRALA profesorku! Dok je trepnula, već ju je sustigla DRAKONSKA KAZNA

Autor:

Razonoda

01.10.2023

11:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žena je u jednom trenutku okrenula leđa ni ne očekujući da će se za tili čas naći na podu

UŽAS U ŠKOLI: Besna učenica NOKAUTIRALA profesorku! Dok je trepnula, već ju je sustigla DRAKONSKA KAZNA

Foto: X/Libs of Tik Tok

Petnaestogodišnja učenica srednje škole u Mičigenu uhapšena je i po kratkom postupku izbačena iz škole posle brutalnog ali i pogrešnog napada na jednu profesorku.

Na video snimku koji je pogledao čak 21 milion korisnika platforme X vidi se momenat kada besna tinejdžerka bezobrazno i podmuklo s leđa baca tešku stolicu na glavu profesorke.

Ona pada na pod kao pokošena i narednih sedam sekundi leži u nesvesti.

Prema pisanju portal ABC 12, tinejdžerka je bila u svađi sa drugaricom iz odeljenja i stolica je bila namenjena zapravo njoj, a ne profesorki.

 

 

Učenici su rekli policiji da je tinejdžerka preterala i da je pre časa pretila da će “polomiti drugaricu” ako ne prekine da je proziva po školi.

Šef policije okruga Flint rekao je da su obe učenice uhapšene.

- U roku od nekoliko minuta smirili smo tenzičnu situaciju u školi. Profesorka je odvedena u bolnicu i dobro se oporavlja. Ružno je što joj se nijedna od učenica nije izvinila za incident - rekao je Terens Grin.

Incident u školi iskoristili su predstavnici Republikanske stranke u Mičigenu da iskritikuju “u šta se pretvorio obrazovni sistem otkako su Demokrate na vlasti”.

- Ovaj snimak savršeno opisuje bezakonje u državi i stanje u prosveti. Ne postoji red, disciplina niti poštovanje prema profesorima. Što je najgore, učenici sve manje uče - rekao je Džejms Krejg koji planira trku za Senat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading