HOROSKOP ZA NEDELJU 9. JUN! Rakovi - povoljan dan da sredite jedan stari problem, Vage - privlači vas zabranjeno voće!

Autor:

Lifestyle

09.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA NEDELJU 9. JUN! Rakovi - povoljan dan da sredite jedan stari problem, Vage - privlači vas zabranjeno voće!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, imate odličnu ideju pomoću koje ćete ostvariti prestiž na tržištu. Ipak, pripazite se da neke poslovne tajne ne dospeju u javnost. Bikovi, oslonite se na realnu procenu i ne dopustite drugima da utiču na potez za koji znate da će doneti dobitak. Blizanci, vidite dva potencijalna puta karijere i osećate da ste u neizvesnoj i mučnoj situaciji. Slušajte unutrašnji glas. Rakovi, povoljan dan da sredite jedan stari problem oko papira ili da završite neki posao s advokatom. Povoljna rešenja. Lavovi, rad na novom projektu i mogućnost razvoja karijere ulivaju vam novi radni elan. Uspeh kroz saradnju s inostranstvom.Device, imate osećaj da se vaše zasluge ne cene dovoljno, da vas nadređeni ne razumeju. Čuvajte se spletki.

Vage, sve više vam se dopada osoba za koju znate da nije slobodna. Privlači vas zabranjeno voće. Škorpije, osoba s kojom ste počeli da se viđate sve više vam se dopada. Stvari se odvijaju previše brzo. Strelci, situacija između vas i partnera je neizvesna, a osećanja pomešana. Sve opcije su u igri. Jarci, ovaj dan mogu obeležiti nesuglasice između vas i partnera. Posvetite mu više vremena i iznenadite ga. Vodolije, slobodni će danas uživati u brojnim prilikama za flert. U vazduhu se osećaju ljubavne varnice. Ribe, nesuglasice s partnerom mogu da obeleže ovaj dan. Situacija će sigurno zahtevati kompromis.

Što se zdravlja tiče, Ribe će mučiti nesanica, Škorpije prehlada...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading