HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JUN! Ovnovi - ne ulazite u rizične investicije, Vage - ulazite u romantičan period!

Autor:

Lifestyle

08.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA SUBOTU 8. JUN! Ovnovi - ne ulazite u rizične investicije, Vage - ulazite u romantičan period!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, budući da ste pod uticajem nepovoljnih aspekta planeta, tokom dana ne ulazite u rizične investicije. Bikovi, obnavljanje saradnje zbog čijeg prekida ste se nervirali ovog puta teći će bez problema. Povoljan finansijski period. Blizanci, akcenat je na važnim odlukama, osećate kao da ste na raskrsnici. Želite nešto radikalno da promenite, i to će vam poći za rukom. Rakovi, usavršavate znanje, pa ovaj period prolazi u znaku usvajanja novih znanja i veština. Prilika za napredovanje. Lavovi, u atmosferi kompromisa najzad ćete uspeti da se dogovorite o uslovima saradnje s veoma napornim poslovnim partnerima. Device, osećate da vas nadređeni ne razumeju na pravi način. Smeta vam način na koji vas tretiraju. Postavite se drugačije.

Vage, pred vama je lep izlazak s partnerom. Ulazite u romantičan period, u kojem vas svi obasipaju pažnjom. Škorpije, turbulentan dan doneće vam na prvi pogled uzgredni komentar vašeg partnera u kojem ćete prepoznati žaoku ljubomore. Strelci, dopada vam se osoba koja vam zbog nekih posebnih okolnosti nije pristupačna. Jarci, trudite se da povratite narušenu ravnotežu u odnosu s partnerom. Period igre vruće-hladno. Vodolije, nedoslednost u ponašanju partnera stvara u vama sumnju da veza ima dobru perspektivu. Ribe, slobodni mogu da upoznaju veoma privlačnu osobu koja će ih oboriti s nogu. 

Što se zdravlja tiče, Vodolije će imati problem sa reumom, Ovnovi sa vrtoglavicom...

Vaš celokupni dnevni horoskop za danas pročitajte OVDE.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading