HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. JUN! Ovnovi - tajni dogovor, Škorpije - partner će vas neprijatno iznenaditi!

Autor:

Lifestyle

06.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horo

HOROSKOP ZA ČETVRTAK 6. JUN! Ovnovi - tajni dogovor, Škorpije - partner će vas neprijatno iznenaditi!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, predstoje vam tajni dogovori s novim krugom saradnika. Imate odličnu poslovnu ideju, kojom ćete pobediti konkurenciju. Bikovi, pred vama je poslovno putovanje na kojem }ete sklopiti uspešan poslovni sporazum. Period ekspanzije za saradnju s inostranstvom. Blizanci, nezaposlene očekuje dobra ponuda za posao, ali to može biti privremenog karaktera u vidu honorarne saradnje. Rakovi, pred vama je konstruktivno rešenje nekog pravnog ili administrativnog problema na poslu. To će vam omogućiti dalje planove. Lavovi, prelazak Venere u znak Riba, važe solarno polje prometa, najavljuje početak povoljnog perioda i veće zarade na poslu. Device,  prelazak Venere u vaše polje saradnje i javnost najavljuje čitav niz sastanaka i dogovora. Finansijski napredak.

Vage, pripazite se ljubomornih scena partnera. Atmosfera je puna negativnog naboja. Škorpije, partnerove ljubomorne scene mogu vas neprijatno iznenaditi. Može lako doći do rasprave. Strelci, osoba koja vam se dugo dopada počeće da vam uzvraća pažnju. Sledi sastanak. Jarci, slučajan susret sa simpatijom može vam doneti značajan pomak u zbližavanju. Vodolije, ovaj period vam povećava šansu da pronađete srodnu dušu, i to u krugu vaših prijatelja. Ribe, odnos s partnerom je nestabilan, nekoliko dana lepo, a potom nekoliko dana napeto.

Što se zdravlja tiče, Ribe će mučiti nesanica, Jarci bi trebalo više da se odmaraju...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading