HOROSKOP ZA PETAK 31. MAJ! Vodolije - velike promene na poslovnom planu, Rakovi - period strasti!

Autor:

Lifestyle

31.05.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA PETAK 31. MAJ! Vodolije - velike promene na poslovnom planu, Rakovi - period strasti!

Foto: Shutterstock

Ribe, proširenje kruga saradnika i dodatne obaveze mogu biti dominantne teme ovog dana. Trud će se isplatiti. Vodolije, na poslovnom planu danas može doći do promene. Moguće je unapređenje ili povišica. Jarci, zadovoljstvo postignutim rezultatima i uspešno završenim projektom na kojem ste duže radili. Finansijski dobitak. Strelci, iskoristite naklonost zvezda i pokrenite inicijativu oko važnih poslovnih pregovora. Biće vam ponuđena liderska pozicija. Škorpije, danas vam se preporučuje oprez jer ideje koje budete plasirali na poslu verovatno neće naići na dobar odziv. Vage, danas budite veoma oprezni jer su mogući veći previdi na poslu. Finansijski gubitak.

Device, stvari između vas i partnera nekako su se promenile ili vi više niste onakvi kakvi ste bili. Otvoreno porazgovarajte. Lavovi, vaša nervoza danas može da prouzrokuje svađu s partnerom. Bolje da to izbegnete. Rakovi, harmonizacija odnosa i zbližavanje s partnerom obeležiće ovaj dan. Period strasti. Blizanci, vaše opušteno ponašanje i duhovitost privlači pažnju suprotnog pola. Slobodnima se smeši romansa. Bikovi, danas će biti neophodno da pronađete neko kompromisno rešenje problema u vezi s partnerom. Ovnovi, Nije pravi trenutak da sažaljevate što ste sami, nego da preduzmite konkretne korake da upoznate nekog novog.

Što se zdravlja tiče, Ovnove će mučiti nesanica, Lavove stomačni problemi...

Vaš kompletan horoskop možete pročitati OVDE. 

Bonus video

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading