HOROSKOP ZA NEDELJU 2. JUN! Ovnovi - očekuje vas vanserijski uspeh, Vage - iznenadni susret!

Autor:

Lifestyle

02.06.2024

00:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezde, ti neumorni svetionici na nebu, danas su ispisale nove priče za naše živote. Osetite puls energije i saznajte šta vam Zvezde poručuju u današnjem horoskopu.

HOROSKOP ZA NEDELJU 2. JUN! Ovnovi - očekuje vas vanserijski uspeh, Vage - iznenadni susret!

Foto: Shutterstock

Ovnovi, ovaj dan vam može doneti vanserijski uspeh u pogledu rezultata poslovanja. Oslanjate se više na timski rad. Bikovi, izvanredna energija koju stvara položaj planeta dešava se u vašem polju karijere. To vam najavljuje unapređenje. Blizanci, danas se možete suočiti s izazovom u vidu razgovora za novu radnu poziciju. Mnogo toga će zavisiti od vašeg nastupa. Rakovi, ovaj period će vam doneti uspeh ako se bavite trgovinom ili imate sopstveni biznis. Povećan obim prometa. Lavovi, proširujete krug saradnika, ali se s neočekivane strane može pojaviti predlog za još jedan veoma unosan posao. Device, nezaposlene očekuje odlična ponuda u oblasti zdravstva, komunikacije i privatnog biznisa. Finansijski dobitak.
 

Vage, povoljan položaj planeta na ovom polju donosi mogućnost iznenadnog susreta s osobom iz prošlosti. pozitivna atmosfera u porodici. Imate razloga da se ponosite odnosom s partnerom. Škorpije, pozitivna atmosfera u porodici. Imate razloga da se ponosite odnosom s partnerom. Strelci, nalazite se u dilemi da li da se upustite u tajnu vezu s osobom s kojom se viđate na poslu. Jarci, odnos s partnerom narušavaju različiti stavovi što se tiče raspolaganja kućnim budžetom.Vodolije, posvetite se više partneru i porodici jer postajete sve udaljeniji jedni od drugih. Ribe, ovaj dan obeležiće romantičan susret s jednom osobom koju poznajete preko društvenih mreža.

Što se zdravlja tiče, Bikove će mučiti reuma, Škorpije pritisak...

Vaš kompletan horoskop pročitajte ovde.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading