POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN ZATVORENIK IZ ZABELE: Pobegao iz zatvora sa devojkom! (FOTO)

Autor:

Hronika

27.06.2024

23:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odmah nakon što su Milojkoviću stavljene lisice na ruke, oglasio se Dačić.

POGLEDAJTE KAKO JE UHAPŠEN ZATVORENIK IZ ZABELE: Pobegao iz zatvora sa devojkom! (FOTO)

Foto: MUP Srbije

Danijel Milojković (34) iz mesta Bujačić kod Valjeva pobegao je 19. juna iz KPZ Zabela iz Požarevca, a danas je uhapšen i vraćen na služenje kazne.

Policija je nakon potrage pronašla Danijela, koji je ponovo vraćen u zatvor.

Hapšenje odbeglog zatvorenika

Ministar Ivica Dačić saopštio je danas da je policija uhapsila odbeglog zatvorenika.

U 16.55 policija je uhapsila Danijela Milojkovića (34) iz mesta Bujačić kod Valjeva, koji je 19. juna pobegao iz KPZ Zabela iz Požarevca - izjavio je Dačić.

Podsetimo, pripadnici Službe za obezbeđenje KPZ Požarevac Zabela sprečili su bekstvo jednog osuđenika, dok su za drugim intenzivno tragali.

Dva osuđenika su iskoristila momenat da napuste pogon u trenutku kad su se za povratak spremali svi radno angažovani osuđenici u paviljone u kojima su smešteni. Komandir iz karaule je odmah uočio osuđenike i ispalio hice upozorenja u njihovom smeru što je jednog od njih odvratilo od bekstva - navodilo se u saopštenju UIKS.

Kazneno-popravni zavod Požarevac Zabela je zatvor zatvorenog tipa i važi kao jedan od najozloglašenijih zatvora u Srbiji. Zatvor se nalazi u Zabeli, na petom kilometru od Požarevca, sa desne strane regionalnog puta Požarevac–Dubravica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading