AUTOBUS UDARIO PEŠAKA, HITNO PREVEZEN NA REANIMACIJU: Teška saobraćajna nezgoda u Nišu!

Autor:

Hronika

22.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima očevidaca, pešak se stvorio niotkuda tako da vozač autobusa nije mogao da zakoči

AUTOBUS UDARIO PEŠAKA, HITNO PREVEZEN NA REANIMACIJU: Teška saobraćajna nezgoda u Nišu!

Foto: shutterstock

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se jutros oko 8 časova kada je autobus pokosio muškarca na Bulevaru cara Konstantina u niškom naselju Trošarina.

Do nesreće je došlo dok je čovek nedaleko prelazio kolovoznu traku iz pravca Niške Banje ka Nišu van obeleženog pešačkog prelaza. Tom prilikom udario ga je autobus gradskog prevoznika "Nišekspres" koji je dolazio iz pravca Niške Banje i odbacio ga na vetrobransko staklo. Od siline udarca, prednje vetrobransko staklo na autobusu je puklo, navodi Telegraf.

Prema rečima očevidaca, pešak se stvorio niotkuda tako da vozač autobusa nije mogao da zakoči.

- Izašao je na kolovoz i kada je video autobus, podigao je ruke. Valjda se nadao da će se vozilo zaustaviti, međutim, bilo je prekasno. Nakon udarca pao je na kolovoz i nepomično ležao. Hitna pomoć je stigla za nekoliko minuta ali je delovalo da je čovek teško povređen - kazao je jedan od očevidaca nesreće.

Dodaje da samo pedesetak metara od mesta nesreća na kružnom toku postoji pešački prelaz.

- Ne shvatam zbog čega ljudi ne koriste pešački koji im je pred očima. Da li ih je ova vrućina omela, da li su dekoncentrisani, nije mi jasno zbog čega rizikuju život da bi uštedeli malo vremena - čudio se ovaj Nišlija.

Policija trenutno obavlja uviđaj na mestu nesreće zbog čega je kolovozna traka u kojoj je došlo do udesa, zatvorena za saobraćaj. Ono što se za sada zna je da je pešak prebačen na odeljenje reanimacije Urgentnog centra UKC Niš te da je u toku dijagnostika njegovih povreda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading