DUGO SMO ČEKALI DA NAM SAMO STAVE PEČAT: Kevinov otac se danas ponovo oglasio, ne odustaje od borbe da sazna na koji način mu je sin preminuo - OSAM MESECI PAKLA!

Autor:

Hronika

21.06.2024

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bolne reči oca Kevina Kurtovića.

DUGO SMO ČEKALI DA NAM SAMO STAVE PEČAT: Kevinov otac se danas ponovo oglasio, ne odustaje od borbe da sazna na koji način mu je sin preminuo - OSAM MESECI PAKLA!

Foto: Printscreen/https://www.youtube.com/@kevinscreatin1334

Kevin Kurtović (24) je preminuo pod sumnjivim okolnostima 29. oktobra prošle godine u Trientu, Švajcarska. Pronađen je u besvesnom stanju u koritu reke.

Od tog trenutka, njegov otac Safet Kurtović, koji je pre dve decenije otišao da živi u Švajcarskoj, nastoji da sazna istinu o tome šta se dogodilo na žurki na koju je njegov sin otišao, što je dovelo do njegove prerane smrti.

Danas se Safet oglasio sa potresnom porukom:

- Centar za sudsku medicinu Univerzitetske klinike u Lozani je odbio zahtev da tijelo mog sina bude pregledano od strane lekara po našem izboru, koje smo direktno predali njima. Dugo smo čekali samo da nam stave pečat da su primili naš zahtev. Nakon mnogo telefonskih poziva i naših upornih insistiranja da jednostavno potvrde da smo podneli zahtev, na kraju su ipak stavili pečat da su primili naš pisani zahtev. Izveštaj još nije gotov, a prošlo je već 8 meseci... - stoji u objavi na fejsbuk (meta) profilu "Pravda za mog sina jedinca Kevina". 

 

BOLNO SAOPŠTENJE SMRTI

Kako je Safet, otac preminulog mladića, rekao, strašnu vest je čuo od snaje i požurio je da stigne u bolnicu, ali je bilo prekasno.

Meni je njegova tetka, moja bivša svastika poslala poruku da se on nalazi na intenzivnoj nezi u bolnici u Sionu. Ja sam onda seo u auto i krenuo u bolnicu. Kada sam tamo stigao sačekao sam nekoliko minuta, uveli su me unutra, sklonili zavesu i video sam ga, on je ležao na stolu, mrtav. Policija je u svom izveštaju napisala da su me obavestili, što je laž - rekao je nesrećno otac ranije za Republiku, koja je prva i pisala o ovom slučaju i stupila u kontakt sa ocem:

U međuvremenu su njih 100, 150 koliko ih je bilo, organizovali psihijatrijsku podršku, bili su i novinari, međutim, porodici niko ništa. Kasnije je došao policajac u civilu i uzeo podatke od nas. Nakon toga, sutradan, inspektor koji vodi istragu je pozvao telefonom i rekao mi je da možemo da preuzmemo telo. Kad sam ga pitao da mi bilo šta kaže, on je rekao da bi trebalo da znamo da istraga traje nedeljama, mesecima i da moramo biti svesni toga, što je meni bilo jako čudno.

 

SMRT POD SUMNJIVIM OKOLNOSTIMA

Okolnosti pod kojim je Kevin umro ostaju nejasne. Prema određenim dokumentima, tragovi Kevinove krvi pronađeni su na stepeništu hostela, na haubi i krovu automobila parkiranog ispred pomenutog stepeništa.

U blizini je nađen njegov telefon smrskan, kao da ga je pregazio auto, a potpuno je uništena i narukvica i naočare, dok su cipele bile razbacane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading