PAKAO ZA VOJVODINU! Slavni AJAKS protivnik u kvalifikacijama!

Autor:

Sport

19.06.2024

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crveno-bele bez sreće na putu ka Ligi Evrope.

PAKAO ZA VOJVODINU! Slavni AJAKS protivnik u kvalifikacijama!

Foto: Starsport

Fudbaleri Vojvodine su saznali svoje potencijalne rivale za drugo kolo Lige Evrope i nisu imali sreće - protivnik koji im je dodeljen je nimalo lak - ekipa Ajaksa. Ovaj žreb je doneo najgori mogući ishod za Novosađane, koji sada važe za apsolutne autsajdere.

Već pri samom saznanju da će se susresti sa nekim od jakih timova, bilo je jasno da Vojvodini neće biti nimalo lako, ali malo ko je očekivao da će izvući najtežeg mogućeg rivala. Ipak, kuglice su se zavrtele i Novosađani su saznali da će se suočiti sa ekipom Ajaksa.

Ova vest je izazvala različite reakcije među navijačima i ljubiteljima fudbala. Mnogi su izrazili razočaranje zbog teškog protivnika, dok su se pojedini suočili sa izazovom hrabro, izražavajući veru u svoj tim.

Susret sa Ajaksom će biti izuzetno zahtevan za fudbalere Vojvodine. Ipak, uprkos teškom zadatku, ova utakmica pruža priliku da se pokažu u najboljem svetlu i steknu dragoceno iskustvo na međunarodnoj sceni.

Iako je žreb doneo izuzetno teškog protivnika, fudbaleri Vojvodine imaju priliku da pokažu svoje kvalitete i hrabro se suoče sa izazovom. Nema sumnje da će ova utakmica privući pažnju ljubitelja fudbala širom regiona, te da će Novosađani dati sve od sebe da pruže dostojan otpor ekipi Ajaksa.

Prvi mečevi drugog kola kvalifikacija biće odigrani 25. jula, a revanši 1. avgusta, dok će termini duela biti određeni 26. juna.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading