BRUTALAN NAPAD U STANU! Napadač(37) uleteo S NOŽEM kao FURIJA! Izbo muškarca (39), žena VRIŠTALA!

Autor:

Svet

19.06.2024

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je izbio kada je u stan u kom su se nalazili 46-godišnja žena i 39-godišnji muškarac došao njihov 37-godišnji poznanik

BRUTALAN NAPAD U STANU! Napadač(37) uleteo S NOŽEM kao FURIJA! Izbo muškarca (39), žena VRIŠTALA!

Foto: Tanjug

Hrvatska policija na terenu

Juče oko 3.40 ujutro, u zagrebačkom kvartu Maksimir, došlo je do pokušaja ubistva koji je šokirao lokalnu zajednicu. Incident se desio u stanu gde su se nalazili 46-godišnja žena i 39-godišnji muškarac, a sve je kulminiralo dolaskom njihovog 37-godišnjeg poznanika.

Verbalni sukob prerastao u fizički napad


Sukob između 39-godišnjaka i 37-godišnjaka eskalirao je kada je potonji fizički napao starijeg muškarca i pritom mu naneo više ubodnih rana oštrim predmetom. Očigledno je da je ova svađa između poznanika uzela neočekivan i zastrašujući preokret.

Herojski pokušaj spašavanja

U ovom dramatičnom trenutku, 46-godišnja žena je hrabro pokušala da zaustavi napadača, ali nažalost, nije uspela u svojoj nameri. Povređeni muškarac je uspeo da pobegne iz stana, dok je napadač odlučno krenuo za njim.

Intervencija policije

Srećom, policajci su brzo reagovali i uspeli da zaustave napadača pre nego što je nastavio svoj krvavi pohod. Uspeli su da ga uhapse i time spreče dalje nasilje, što je bio ključni momenat u ovoj uznemirujućoj situaciji.

Kriminalističko istraživanje i zdravstveno stanje

Kriminalističko istraživanje je trenutno u toku kako bi se utvrdili svi detalji ovog napada. Povređeni 39-godišnjak je prevezen u Kliničku bolnicu Dubrava, gde mu je pružena neophodna lekarska pomoć. Iako su mu nanesene teške telesne povrede, nakon obrade je pušten na kućnu negu.


Ovaj uznemirujući događaj je podigao mnogo prašine i izazvao zabrinutost među građanima Maksimira.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading