DANKIN UBICA NA HITNOM SASLUŠANJU! Jedan njegov gest naterao tužilaštvo na NOVU STRATEGIJU, evo šta ga čeka

Autor:

Hronika

17.06.2024

14:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Telo dvogodišnje Danke Ilić još uvek nije pronađeno.

DANKIN UBICA NA HITNOM SASLUŠANJU! Jedan njegov gest naterao tužilaštvo na NOVU STRATEGIJU, evo šta ga čeka

Foto: ST/Dragan Kadić, Društvene mreže

Srđan Janković (50) iz sela Zlot, drugoosumnjičeni za teško ubistvo Danke Ilić (2) iz Bora, biće ponovo saslušan u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u sredu 19.juna, saznaje Kurir.

Njega će tada dovesti iz Okružnog zatvora Zaječar gde se nalazi u pritvoru do 30 dana.

- Postoje nejasnoće u njegovim izjavama. On se najpre branio ćutanjem, a onda je rešio da progovori što je pred nadležnima učinio 4.juna. Tada je rekao da je nevin, da devojčicu tog dana nije čak ni video - kaže Kurirov izvor.

Međutim, tužilac je nakon detaljnog iščitavanja njegove izjave, upoređujući i analizirajući, otkrila da postoje neke kontradiktornosti. Njemu će biti postavljanja pitanja koja bi trebala da razjasne izjave koje je dao tužilaštvu 4.juna.

- Odbrana Jankovića je data tek nakon svih saznanja tužilaštva, ali i njegovih saznanja. Da podsetimo, on je, kao i njegov prijatelj prvoosumnjičeni Dejan Dragijević, prisustvovao na svoj zahtev saslušanju svih svedoka, na šta ima zakonsko pravo. Prošao je psihijatrisko veštačenje u Beogradu koje je pokazalo da je bio uračunjiv - kaže dobro obavešten izvor.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Srđan Janković

- Sačekao je da se završi veštačenje DNK iz automobila koje je pokazalo da nije bilo DNK tragova malene Danke. U suštini, još prilikom hapšenja je nagovestio da će progovoriti kada za to dođe momenat. - dodao je izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading