ŠOK IZDANJE KIJANU RIVSA! Slavni glumac uslikan uoči koncerta, sutra sa bendom nastupa u Srbiji!

Autor:

Zabava

26.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudskog lepotana mnogi nisu prepoznali na ulici.

ŠOK IZDANJE KIJANU RIVSA! Slavni glumac uslikan uoči koncerta, sutra sa bendom nastupa u Srbiji!

Foto: www.profimedia.rs

Slavni holivudski glumac Kijanu Rivs nastupiće sutra na Arsenal festu u Kragujevcu sa svojim bendom Dogstar. Žestokom svirkom juče je zapalio i publiku u Zagrebu, a uoči koncerta iskoristio je slobodno vreme da prošeta hrvatskom prestonicom.

U septembru 1997. godine paparaci su fotografisali Rivsa u zapadnom delu Holivuda kako sedi uz trotoar i druži se s beskućnikom, a nešto slično doživela je i novinarska ekipa Jutarnjeg lista koja je glumca zatekla kako sedi na pločniku ispred jednog poznatog hotela.

Ispred ulaza, na podu, oslonjen o zid, sedeo je muškarac u crnim farmerkama, a ispostavilo se da je to niko drugi do slavni Kijanu Rivs.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jutarnji.hr (@jutarnji.hr)

 

Sedeo je na podu, a ekipi novinara je rekao pomalo tužnog glasa: "Pričam na telefon, to je moje privatno vreme", preneo je Jutarnji.hr. Ipak, prihvatio je da se fotografiše sa ekipom pomenutog medija.

Kijanu Rivs je poznat kao veoma skroman čovek koji je veliki deo novca donirao u humanitarne svrhe. Tako je od sveukupno 114 milliona dolara zarađenih tokom snimanja "Matriksa", čak 80 miliona dao ekipi za specijalne efekte i šminku.

Republika

Foto: Image Press Agency / ddp USA / Profimedia

 

Osim toga, jednom prilikom je pomogao radniku koji je gradio filmski set "Matriksa". Taj čovek, naime, bio je jako siromašan i jedva je izdržavao porodicu. Kada je Kijanu čuo njegovu priču, dao mu je bonus od neverovatnih 20.000 dolara.

Prema rečima jednog od svedoka s filmskog seta, Kijanu je bio jedan od retkih koji se potrudio da zapamti imena svih ljudi na snimanju. Iako se njegovo bogatstvo procenjuje na više od 360 miliona dolara, Kijanu se vozi podzemnom železnicom. Ne živi u vili, nema telohranitelje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading