"HTELA JE DA NASTAVNICA NJENOM DETETU ZAKLJUČI TROJKU"! Novi detalji brutalnog prebijanja u školi "Jovan Dučić": POLICIJA ČEŠLJA SNIMKE KAMERA! (FOTO)

Autor:

Hronika

14.06.2024

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas u 17 sati protest zbog nasilja nad prosvetarima!

"HTELA JE DA NASTAVNICA NJENOM DETETU ZAKLJUČI TROJKU"! Novi detalji brutalnog prebijanja u školi "Jovan Dučić": POLICIJA ČEŠLJA SNIMKE KAMERA! (FOTO)

Foto: ST/Tamara Pavišić, Društvene mreže

Bivša odbojkašica A.R. (32) napala je sinoć nastavnicu biologije u OŠ "Jovan Dučić" na Novom Beogradu jer je bila nezadovoljna što je njenom detetu iz tog predmeta zaključena dvojka.

Ona je vređala i pretila nastavnici, a potom je počela da je čupa za kosu, udara u telo i udara joj glavu o pod.

- Juče u popodnevnim časovima, oko 15.15, roditelj je došao da se raspita o predlogu ocene. Bitno je to naglasiti jer zaključnu ocenu donosi odeljensko veće. Bila je nezadovoljna odgovorom koji je dobila i, prema rečima direktorke i prisutnih, predmetna nastavnica je bila napadnuta i kasnije je završila u Hitnoj pomoći - istakao je Darko Eger, predsednik aktiva direktora škola Novog Beograda.

On je dodao i da su zaposleni odmah poritekli povređenoj nastavnici u pomoć, te da su i alarmirali pripadnike MUP.

- Sav sukob dogodio se unutar prostorije škole i sada se pregledaju kamere - dodao je Eger.

Za danas u 17 sati ispred škole zakazan je i protest zbog nasilja nad prosvetnim radnicima.

Roditelji dece zgroženi napadom

Ekipa našeg portala danas je ispred škole u kojoj se juče dogodio incident, a roditelji i komšije zabrinuti su nakon jučerašnjeg napada.

- Čuo sam, strašno je, ne znam kuda to vodi. Treba malo više da se disciplinujemo, potrebno nam je više poštovanja. U moje vreme nije tako bilo. Profesori su se dosta više poštovali, ovo je zaista strašno - rekao je Žarko Beloušić, čovek koji je sa unukom izlazio iz škole.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Žarko Beloušić

- Čula sam sinoć, moja ćerka je išla u tu školu, takve stvari se nisu dešavale. Mislim da je problem i u roditeljima, koji nemaju vremena za svoju decu, ali i svih medijskih sredstava koja su deci danas dostupna. Šta drugo reći, osim da sam zaista zabrinuta - kazala je Ana Stolić, žena koja živi preko puta škole.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ana Stolić

- Ovo je za svaku osudu. Stvarno je strašno. Prosto sam šokirana. Ja sam videla to i na društvenim mrežama. Ne pamtim ovako nešto, a imam 73 godine. Užasne stvari se događaju, ne znam šta je sa narodom. Nemam reči, znam da je danas medijski sve dostupno i da se sve zna, ali ranije zaista nije bilo ovakvih stvari - navela je Gordana Barbutov, žena koja živi u blizini škole u kojoj se dogodio incident.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Gordana Barbutov

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Roditelj

14.06.2024 12:46

Zasto gospodja mama nije procesuirana? Hoce li I ona kao ova majka iz Sv. Save jos i da nam drzi govor posle izvrsenog nasilja nad nastavnikom??? Ka ta stro fa

Sokirana

15.06.2024 09:33

@Roditelj - Da se dozvoli intervju sa nasilnicom i da nam ona obrazlaze zasto je napala nastavnicu...Propali smo skroz. Ne znam zasto se onda cudimo, kada vise nema granica.