MAJKA KOJA JE BRUTALNO TUKLA NASTAVNICU SVOG SINA NA NOVOM BEOGRADU BIVŠA JE ODBOJKAŠICA! Roditelji tvrde: I ranije je pravila probleme!

Autor:

Hronika

14.06.2024

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavnica je pokušavala da reši problem!

MAJKA KOJA JE BRUTALNO TUKLA NASTAVNICU SVOG SINA NA NOVOM BEOGRADU BIVŠA JE ODBOJKAŠICA! Roditelji tvrde: I ranije je pravila probleme!

Foto: Printscreen/Društvene mreže

A. R.

U Osnovnoj školi "Jovan Dučić" majka učenika nedavno je napala nastavnicu biologije, pretukavši je na brutalan način. Prema informacijama koje je Kurir dobio, napadač je A. R. (32), bivša odbojkašica, koja je već bila poznata u školi po incidentima.

- Ona je i ranije pravila razne incidente, svi smo znali za to... Iz vrlo je imućne porodice. Bivša je odbojkašica, njen otac drži odbojkaški klub, a imaju i hotel na Novom Beogradu - priča za pomenuti medij jedan od roditelja čije dete ide u ovu školu i dodaje da ona već ima dva braka iza sebe.

Foto: Printscreen/Društvene mreže

Majka koja je tukla nastavnicu

- Taj dečak je iz prvog braka, a iz drugog braka, koji je takođe okončan, ima dečaka s jednim košarkašem.

Podsetimo, nastavnicu biologije u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" na Novom Beogradu napala je i teško povredila majka učenika ove škole.

Do napada je došlo u popodnevnim satima, a nastavnica je kolima Hitne pomoći prevezena u bolnicu.

Foto: Shutterstock/printskrin Worldofvolly

Majka koja je tukla nastavnicu

Majka, kako kažu roditelji dece koja idu u tu školu, došla je na otvorena vrata i pitala nastavnicu biologije zašto je njenom sinu zaključena dvojka, a ima prosek za trojku. Pritom, nije znala da se sabira i ocena iz prvog polugodišta.

Tada je nastavnica biologije, da bi rešila nesuglasice, pozvala majku u kabinet. Ali, umesto rešenja, došlo je do užasnog nasilja.

- Govorila joj je užasne stvari "Ne znaš ti, ku*ko, ko sam ja, j***** ti mater" - kazala je učiteljica ove škole za medije.

Onda je zapretila da će da ide kod direktorke, što je nastavnica biologije podržala. Međutim, iznenada se vratila. S vrata je, kaže, počupala za kosu, oborila na pod i lupala glavom o pod.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Slaviša

15.06.2024 06:26

Iz imućne porodice? Znači nastavnica je kriva za incident i dobiće otkaz. Možda mora i odštetu da plati zbog psihičkog nasilja nad maloletnicima.

Ana Radonjić

15.06.2024 10:48

Je debilka.