POSLE POROĐAJA SAMO ČETIRI SLOBODNA DANA: Porodilja dobila sepsu, danima nije mogla da se oporavi, a ova ŠOK odluka je slomila

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nataša je ostala trudna 2022. godine, a onda je mnogo toga krenulo po zlu.

POSLE POROĐAJA SAMO ČETIRI SLOBODNA DANA: Porodilja dobila sepsu, danima nije mogla da se oporavi, a ova ŠOK odluka je slomila

Foto: Društvene mreže

Džejk Holioak želeo je da provede više vremena sa sinom Fredijem. Njegova supruga Nataša je ostala trudna 2022. godine. Njegovo odsustvo počelo je onog dana kada je Nataša krenula na porođaj, a nakon komplikacija na porođaju - uključujući zastrašujuću dijagnozu sepse, morala je na hitan carski rez. 

Par je proveo šest dana u bolnici pre nego što se vratio kući sa Fredijem, a Džejk je dobio samo četiri slobodna dana.

- Mojoj supruzi je zaista bila potrebna moja pomoć više nego ikada nakon sepse i carskog reza. Ali, vratio sam se na posao i osećao sam se jako loše jer nisam mogao da provedem mnogo vremena sa Fredijem. Petnaest meseci kasnije još uvek sam veoma ljut i tužan zbog toga - rekao je za "Miror".

Foto: Društvene mreže

Razočaran otac pozira sa sinom

Otac kaže da je prva nedelja sa bebom najteža.

- Prva nedelja nakon bebe je manična i sve je u snu, a onda počnete da se povezujete i uživate u malim trenucima - ali do tada sam se vratio na posao. Oboje smo imali dobro plaćene poslove, ali nisam mogao da opravdam produženi odmor. Nikad ne znaš koliko će biti skup život kada si roditelj - poručio je.

Nakon Natašinog carskog reza, Džejk se osećao "srećno" što je mogao da radi od kuće da bi joj pomagao oko rane i novorođenčeta.

- Da imam kancelarijski posao, ne znam kako bismo se snašli - poručio je.

Džejk, koji je odlučio da ne imenuje svog prethodnog poslodavca, objasnio je da ne krivi kompaniju, već odnos kompanije prema roditeljskom odsustvu i standardnoj plati. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading