UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO DETE NA NOVOM BEOGRADU! Odjednom nasrnuo na maloletnika u hodniku zgrade! (VIDEO)

Autor:

Hronika

14.06.2024

09:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Malo pre toga je u zgradu ušlo još jedno dete koje, srećom, nije napadnuto!

UHAPŠEN NASILNIK KOJI JE BRUTALNO PRETUKAO DETE NA NOVOM BEOGRADU! Odjednom nasrnuo na maloletnika u hodniku zgrade! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/serbialive_beograd

U akciji policije u sradnji sa Trećim osnovnim javnim tužilaštvom uhapšen je muškarac koji je sinoć oko 18 sati napao maloletno dete u hodniku zgrade na Novom Beogradu.

Snimak se ubrzo pojavio i na društvenim mrežama.

- Danas je oko 18 časova, na Novom Beogradu, u Ulici generala Ždanova, ničim izazvan, mog maloletnog sina napao komšija P. S. Malo pre toga je u ulaz zgrade ušlo i dete od osam godina, koje, srećom, nije napadnuto. Gde mi ovo živimo - zapitala se majka napadnutog deteta.

 

 

Podsećamo, prema nalogu javnog tužioca Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu policijski službenici Policijske stanice Novi Beogradu doneli su rešenje o zadržavanju okrivljene A. R. (32) zbog krivičnog dela zlostavljanje i mučenje i krivičnog dela ugrožavanje sigurnosti.

Uhapšenoj se krivičnom prijavom stavlja na teret da je juče, u osnovnoj školi na Novom Beogradu, nezadovoljna zaključenom ocenom njenog sina, uputila oštećenoj - nastavnici pretnje po život i telo, vređala je, počupala za kosu i zadala joj više udaraca u predelu tela nanevši oštećenoj lake telesne povrede.

Usled radnji okrivljene oštećenoj je, po sopstvenoj izjavi, povredjeno ljudsko dostojanstvo i oseća strah za svoju bezbednost, a ujedno je predmetni dogadjaj izazvao i uznemirenost gradjana, naročito zbog činjenice da se dogovorio u osnovnoj školi.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading