ZVICER RUŠIO SRPSKU CRKVU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon Rijaliti dodatak!

Autor:

Hronika

11.06.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

ZVICER RUŠIO SRPSKU CRKVU! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! Danas poklon Rijaliti dodatak!

Foto: Tanjug/MARKO ĐOKOVIĆ, MUP

Srpski telegraf u izdanju za utorak 11. jun donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

PUKLA CRNA EU DVOJKA! Mrzitelji, da vas naše oči više ne vide!

Stotine miliona građana u državama Evropske unije glasalo je na izborima za 720 poslanika novog saziva Evropskog parlamenta. Uz mnogo toga drugog, jedan od epiloga da mesta u Briselu i Strazburu (sednice EP se naizmenično održavaju u ova dva grada) neće biti za osvedočene mrzitelje Srba i dokazane lobiste protiv interesa naše države.

NOVI SKAJ TRANSKRIPTI! Zvicer radio protiv sprske crkve!

Šef "kavčana" Radoje Zvicer predlagao je članu svog klana Nenadu Nenu Kaluđeroviću da sa Cetinja proteraju funkcionera Građanskog pokreta URA Filipa Adžića ukoliko glasa za izmene Zakona o slobodi veroispovesti, koji je donela vlast Mila Đukanovića.

Njih dvojica o tome su pričali osam dana uoči glasanja u crnogorskom parlamentu, pred kraj 2020, proizilazi iz prepiski koje je crnogorskim istražiteljima dostavio Evropol.

INTERVJU! HUSEIN MEMIĆ: Moj sin ima dijabetes!

Huseina Memića, ministra turizma i omladine je lična borba dovela u Nemanjinu 11, gde se od prvog dana zalaže da sva deca imaju jednaka prava. Trenutak kada je saznao da mu sin boluje od dijabetesa bio mu je teži čak i od smrti roditelja. Ipak, odlučio je da se bori, kako za svog sina, tako i za svu ostalu decu i roditelje koji se suočavaju sa istim i sličnim problemima. 

NEMAČKA POLICIJA NA NOGAMA 15. JUNA! Srbi i Albanci spremaju tuču u Dortmundu!

Fudbaleri Srbije spremni su za sve izazove na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj. Izabranici Dragana Stojkovića Piksija savladali su Švedsku s 3:0 u generalnoj probi pred EVRO 2024, a sada im predstoji da u narednih šest dana dodatno suzbiju svoje redove pred prvi meč, koji će odigrati 16. juna u Gelzenkirhenu protiv Engleske. Na putu do podviga "orlovi" će sigurno imati veliku podršku naših navijača, koji će se u nedelju naći na stadionu Šalkea jer je čak 10.000 njih apliciralo za ulaznice.

OTKRIVAMO SVE DETALJE SUKOBA! Tošić usred noći od JK zatekao košarkaša!

Pevačica Jelena Karleuša i dalje je u žiži javnosti nakon što je nedavno prijavila supruga Duška Tošića policiji zbog navodnog nasilja. U noći kad je sportista navodno upao u vilu, Jelena je bila s prijateljem, kako je i sama rekla, a u pitanju je zapravo košarkaš Nikola Jovanović. Naime, Karleuša je navodno smuvala šesnaest godina mlađeg profesionalnog košarkaša i to pre nekoliko meseci, kako saznaje Srpski telegraf. Inače, kako otkriva dobro upućen izvor za naš list, pevačica se već duže vreme druži s košarkašem, te se i redovno posećuju, što je u isto vreme bio uzrok Duškovog besa kad ih je u kući nedavno zatekao.

Foto: Republika.rs

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 11. jun 2024. godine

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading