"SNIMALI SMO SLOBU I KAD JE IŠAO U WC" Haški istražitelj od detaljima Miloševićevog izručenja! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLON MAGAZIN RIJALITI!

Autor:

Vesti

28.05.2024

07:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budite bolje informisani od drugih!

"SNIMALI SMO SLOBU I KAD JE IŠAO U WC" Haški istražitelj od detaljima Miloševićevog izručenja! ČITAJTE U SRPSKOM TELEGRAFU! POKLON MAGAZIN RIJALITI!

Foto: www.profimedia.rs

www.profimedia.rs

Srpski telegraf u izdanju za utorak 28. maj donosi pregršt važnih i interesantnih priča!

Uz današe izdanje dnevnog lista poklon: Magazin rijaliti!

HAŠKI ISTRAŽITELJ PRVI PUT GOVORI O DETALJIMA SLOBINOG LETA DO HAGA

Bio je 29. jun 2001. Vidovdan. Neobično vruće za sam početak leta. Živa u termometru pela se do 32 stepena. Klima-uređaji na prostoru bivše Jugoslavije tada su još bili više izuzetak nego pravilo. Kevin Kertis, istražitelj Međunarodnog kriminalnog tribunala za bivšu Jugoslaviju sa sedištem u Hagu, tog se dana kuvao u njihovoj beogradskoj kancelariji. Na poslu je ionako već nedeljama pred kolegama samo glumatao da nešto radi. Čak ni oni, naime, nisu znali zašto ga je glavni tužilac iz Haga poslao u Beograd. Držao je to u strogoj tajnosti sve vreme. Ovako počinje tekst u zagrebačkom Jutarnjem listu, u kojem Kertis, koji se preselio da živi u Hrvatsku (kakve li čudne koincidencije ili "koincidencije") opisuje kako je izgledalo izručivanje Slobodana Miloševića, a priča i o drugim slučajevima u kojima je učestvovao. 

BRAT MINISTRA VLADE FBIH PREMINUO POSLE SUKOBA U BEOGRADU

Brat ministra i potpredsednika Vlade Federacije BiH Vojina Mijatovića Đorđe Mijatović (37) preminuo je posle sukoba i, po svemu sudeći, tuče ispred zgrade u naselju Braće Jerković u kojoj živi s porodicom. On je izašao iz stana da zaštiti 11-godišnjeg sina od huligana koji su ga napali. Nesrećni čovek dokopao se potom nekako zgrade posle tuče, ali je preminuo u Urgentnom centru. Policija je saopštila da traga za dvojicom napadača.
Tragedija se dogodila oko 18.20 u još nejasnim okolnostima. Naime, Mijatovićev sin se požalio ocu da su ga stariji mladići maltretrali i navodno su mu oteli loptu. Đorđe je sišao u parkić gde se okupljaju deca iz kraja i ugledao grupu nasilnika.

INTERVJU: ZVEZDAN TERZIĆ, GENERALNI DIREKTOR CRVENE ZVEZDE

Fudbaleri Crvene zvezde osvojili su sedmu titulu u nizu u Superligi, 35. ukupno, kao i rekordnu četvrtu duplu krunu uzastopno.

Generalni direktor Zvezde Zvezdan Terzić Terza, kako ga gotovo svi oslovljavaju, na Marakanu je stigao pre deceniju. Za Srpski telegraf otkriva ambicije i kako misli da ih realizuje. Zvezda je osvojila rekordnu četvrtu duplu krunu, ali kada ste zaostajali za Partizanom, rekli ste da ćete otići ako ne budete prvaci. Da li biste stvarno otišli?
OPOZICIJA TRČI POČASNI KRUG

Ovima treba dati 24 sata na RTS, bolji su od bilo kog humorističkog programa...
Jedan od komentara s društvenih mreža posle preksinoćne urnebesne emisije "Utisak nedelje" možda je i najbolje opisao ono što smo videli u studiju u kom je Olja Bećković ugostila opozicionare Radomira Lazovića, Miroslava Aleksića i Miloša Jovanovića, a telefonski se, kao gledalac, uključio Aleksandar Jovanović Ćuta, koji je dosolio međusobnu razmenu optužbi. To je ličilo na sve, osim na političku debatu, međutim, vredelo je po ko zna koji put se podsetiti ko su i šta su, u stvari, naši opozicionari i šta bi se dogodilo kad bismo im ukazali poverenje da vode Srbiju (ili neki grad, svejedno).

Foto: Srpski telegraf

Naslovna strana Srpskog telegrafa za 28. maj 2024.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading