"DEDA MIĆA JE TRAŽIO DA BUDE BLIŽE ČESMI, AKO MU SE PRIPIJE VODA": Evo gde će biti sahranjeni Milojevići kojima je unuk i sin presudio!

Autor:

Hronika

10.06.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Planira se da sahrana bude obavljena u porodičnoj kapelici, koja je nedavno okrečena u žuto.

"DEDA MIĆA JE TRAŽIO DA BUDE BLIŽE ČESMI, AKO MU SE PRIPIJE VODA": Evo gde će biti sahranjeni Milojevići kojima je unuk i sin presudio!

Foto: Printscreen/Instagram/192_rs, Facebook

U malom mestu Knjaževac, nezapamćen krvavi pir potresao je lokalnu zajednicu. Porodica Milojević doživela je strašnu tragediju kada je 22-godišnji Aleksa Milojević upotrebom lovačke puške usmrtio oca Predraga (60), babu Sarajevku (83) i dedu Miloša (81) u njihovoj porodičnoj kući. 

Prema informacijama koje su mediji dobili od lokalnih izvora, Milojevići će biti sahranjeni na knjaževačkom groblju, prekoputa porodične kuće, verovatno u subotu 15. juna.

Tela porodice trenutno se nalaze u hladnjači jednog pogrebnog preduzeća, dok se čekaju administrativni postupci i odluka Predragovog brata, Nenada, o detaljima vezanim za sahranu.

Oni će biti sahranjeni u kapelici okrečenoj u žuto. Oni su tu nešto prepravljali, i znam da je deda Mića tražio, onako u šali, da bude bliže česmi, ako mu se pripije voda. Za sada nema čitulja po Knjaževcu jer se čeka Predragov brat, Nenad da odluči i reguliše neke stvari. Tu se pojavi jedan njihov rođak iz okoline Knjaževca, a sa strane Sarine familije, ali on čovek ne može sam sve to da iznese. Kažem planira se u subotu da bi se ujedno održalo i opelo za pravoslavni običaj "prva subota". Sve je to pod znakom pitanja, ako se obave svi administrativni poslovi, možda se i zakaže sahrana za pet dana - rekli su nam na knjaževačkom lokalnom groblju.

Lokalno stanovništvo izražava nevericu i tugu zbog ovog tragičnog događaja. Mnogi se pitaju šta je moglo dovesti do ovakvog čina, dok se istovremeno sećaju Aleksine dobrote i predanosti porodici. Komšinica iz Ulice Branka Cvetkovića u Knjaževcu svedoči o Aleksinoj vrednosti i dobroti, ističući da je bio posvećen nezi bolesnih članova porodice.

Je l' verujete da ne mogu da se saberem već četvrti dan. Žao mi je što su na taj način okončali ljudi, ali suze ne mogu da osudim za momka Aleksu. Pa tako divan mladić će sada da ima život koji nije zaslužio. On je toliko vredan i radan, da je išao u drva, iako imaju para i za tim nije bilo potrebe. Pre mesec dana je jednom drugaru ceo dan pomagao da se raščisti put oko mog sela Tiovac, tu nadomak Knjaževca. Zaista, ali zaista mi je žao što se sve tako dogodilo - ispričala nam je jutros jedna komšinica iz Ulice Branka Cvetkovića u Knjaževcu.

Planira se da sahrana bude obavljena u porodičnoj kapelici, koja je nedavno okrečena u žuto. Takođe, postoji namera da se sahrana održi u subotu kako bi se istovremeno održalo opelo za pravoslavni običaj "prva subota". Međutim, sve je pod znakom pitanja dok se ne završe svi administrativni poslovi.

(Republika/Informer)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Natasa

15.06.2024 18:11

Pa taj mentol od drugog sina nije u stanju 10 dana da sahrani porodicu...iz Australije bi doputovao do sad ...a ostavio ovog klinca da prsne sa posesivno senilnim ljudima...ne daj Boze da opravdavam postupak malog....ali mislim da je to bio trenutak totalnog rastrojatva i pomracenja uma...i sigurna sam da se klinac ne vidjeno kaje...nije iskljucen ni suicid posle ovog svega...na zalost