NEVEROVATNO! MUŠKARAC IZ LESKOVCA POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO SKOKOM SA KROVA KUĆE I NE SAMO DA JE PREŽIVEO, VEĆ NEMA NI JEDNU POVREDU! Zapanjio i lekare!

Autor:

Hronika

10.06.2024

19:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajci su čak sedam sati pregovarali sa čovekom, ali on se ipak odlučio na drastičan korak.

NEVEROVATNO! MUŠKARAC IZ LESKOVCA POKUŠAO DA IZVRŠI SAMOUBISTVO SKOKOM SA KROVA KUĆE I NE SAMO DA JE PREŽIVEO, VEĆ NEMA NI JEDNU POVREDU! Zapanjio i lekare!

Foto: Shutterstock

Juče popodne, meštani sela Kutleš kod Leskovca svedočili su neverovatnom događaju kada je četrdesetdevetogodišnji muškarac proveo sedam sati na krovu svoje kuće, preteći da će skočiti. Nakon sedmočasovnog ubeđivanja, muškarac je ipak skočio, ali je neverovatno preživeo pad bez ikakvih fizičkih povreda.

Kako navode meštani, muškarac je nakon skoka sa krova zgrade pao u baštu sa cvećem i povrćem do kuće. Ovaj mekani teren verovatno je spasao njegov život, jer je muškarac prošao samo sa nekoliko ogrebotina po telu. Lekari su izjavili da je nakon kompletnog pregleda utvrđeno da nije zadobio nikakve ozbiljne povrede.

Nakon ovog neobičnog događaja, muškarac je prebačen u Gornju Toponicu kod Niša, po preporuci psihijatra Opšte bolnice u Leskovcu. Direktor bolnice Nebojša Dimitrijević izjavio je da je muškarac bez zaposlenja i da živi od minimalne penzije svoje majke.

Ovaj neverovatan događaj ostavio je meštane sela Kutleš u šoku, ali i zapanjio medicinsko osoblje koje je bilo zaduženo za pregled muškarca nakon pada. Srećom, ovaj događaj je završen bez težih posledica po život neobičnog protagoniste ove priče.

SOS telefon za pomoć
 

SOS telefon za pomoć osobama koje razmišljaju o samoubistvu Broj 0800/309-309, opcija 1, SOS telefon je koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva - lekari Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra "Srce" od 14 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org, kao i preko četa na sajtu www.centarsrce.org.

Volonteri razgovaraju s ljudima koji su usamljeni, uznemireni, povređeni, tužni, očajni, nesigurni.

Bonus video

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading