NAKON PUCNJAVE MUŠKARAC (37) HITNO OPERISAN: Ovo su najnoviji detalji pucnjave u Nišu!

Autor:

Hronika

10.06.2024

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trenutno je u toku potraga za napadačem, dok za sada nema informacija o motivu pucnjave.

NAKON PUCNJAVE MUŠKARAC (37) HITNO OPERISAN: Ovo su najnoviji detalji pucnjave u Nišu!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstcok

Ilustracija

U naselju Palilula, Nišlija star 37 godina je ranjen u još uvek nerazjašnjenim okolnostima kada je nepoznata osoba ispalila više hitaca iz vatrenog oružja.

Kako je saopšteno, muškarac je zadobio povrede grudnog koša i leve šake, te je nakon dijagnostike i konsultacija operisan u niškom Urgentnom centru. Nakon operacije, zadržan je na lečenju na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju.

- Nakon operacije zadržan je na lečenju na Klinici za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju - rečeno je za Telegraf.rs u toj zdravstvenoj ustanovi.

Više javno tužilaštvo je obavešteno o ovoj pucnjavi, a u niškoj Policijskoj upravi potvrđen je događaj. Trenutno je u toku potraga za napadačem, dok za sada nema informacija o motivu pucnjave.

Da podsetimo, još jedna pucnjava dogodila se pre nekoliko dana.

Beogradska policija je brzom akcijom uhapsila Sašu H. (54) koji je juče ujutru teško ranio šesnaestogodišnju devojčicu A. Đ. na Kalemegdanu. Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati.

Nakon napada, šesnaestogodišnja devojčica A. Đ. prebačena je na Institut za majku i dete, gde će biti podvrgnuta operaciji kako bi joj zrno koje je ostalo u nozi bilo uklonjeno. Iako nije videla napadača, devojčica je svesna i stabilno je primljena u bolnicu. Istragu ovog slučaja trenutno vodi Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading