FBI AGENTI TRAŽE ANU! Nove informacije o nestanku srpske snaje u Madridu: Evo koje lokacije se pretražuju

Autor:

Hronika

28.05.2024

23:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istraga o nestanku ulazi u svoje poslednje faze

FBI AGENTI TRAŽE ANU! Nove informacije o nestanku srpske snaje u Madridu: Evo koje lokacije se pretražuju

Foto: Društvene mreže

Ana Marija Knežević Henao, državljanka SAD kolumbijskog porekla, nestala je početkom februara ove godine u Madridu nakon burnog razvoda sa Srbinom, Davidom Kneževićem. Odlučila se preseliti u Španiju kako bi se oporavila od svih događaja. Međutim, nestala je nakon što je nepoznata osoba, maskirana motorističkom kacigom, uništila sigurnosne kamere na ulazu u zgradu gde je živela.

Istraga o njenom nestanku ulazi u svoje poslednje faze, s dolaskom sedam specijalnih agenata FBI-ja koji su stigli u Španiju kako bi pomogli lokalnoj policiji da pronađe njeno telo. Potraga će biti pokrenuta 29. i 30. maja prema nalogu sudije Ines Malagon, koja vodi istragu o ovom slučaju.

Ana Marija je nestala iz svog stana u Madridu nakon što je nepoznata osoba isprskala farbom sigurnosne kamere kako bi sprečila prepoznavanje. Izveštaj FBI-a otkrio je dokaze koji ukazuju na Davidovu umešanost, a on je uhapšen na aerodromu u Majamiju. Sumnja se da je David putovao iz Beograda do Madrida i da je umešan u nestanak svoje bivše supruge. Policija i FBI veruju da je David uspeo sakriti telo svoje bivše supruge na području naplatnih kućica autoputa R-2. Sudija je ovlastila agente FBI-a da koriste svoju opremu za lociranje i učestvuju u potrazi za telom Ane Henao, prenosi La provincia.

Više od 100 dana je prošlo od njenog nestanka, a protiv Davida Kneževića je podignuta optužnica zbog sumnje da je umešan u njeno kidnapovanje. Iako telo još nije pronađeno, dokazi upućuju na Davidovu umešanost u nestanak Ane. Ova situacija izaziva veliku zabrinutost i nesigurnost među lokalnim stanovništvom, dok nadležne službe ulažu napore da reše ovaj slučaj i pronađu telo nestale žene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading