OTKRIVAMO! SRĐAN JANKOVIĆ DETALJNO OPISAO ŠTA JE RADIO NA DAN DANKINOG NESTANKA! Izrekao šokantne tvrdnje!

Autor:

Hronika

06.06.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Janković je detaljno opisao kuda je išao tog dana kada je mala Danka Ilić nestala.

OTKRIVAMO! SRĐAN JANKOVIĆ DETALJNO OPISAO ŠTA JE RADIO NA DAN DANKINOG NESTANKA! Izrekao šokantne tvrdnje!

Foto: ST/Dragan Kadić

Srđan Janković (50) danas je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Zaječaru potvrdio da je bio u Banjskom polju kad je nestala i usmrćena Danka Ilić (2). U društvu kolege Dejana Dragijevića (50) bio je na radnom zadatku službenim automobilom JKP "Vodovod".

Janković je detaljno opisao njihov put tog dana, ali je negirao da je video devojčicu, kao i da ju je udario automobilom.

- Osumnjičeni Janković je potvrdio da je kritičnog dana bio u Banjskom polju, objasnio je da je bio na radnom zadatku s kolegom Dejanom Dragijević i kojim su se putem kretali. Međutim, negirao da je video devojčicu Danku Ilić, kao i to da je udario službenim automobilom JKP "Vodovod" kojim je, kako je i sam rekao, upravljao. Nakon toga negirao je i krivično delo koje mu se stavlja na teret - kazao je naš izvor upoznat sa slučajem.

Foto: Društvene mreže, Shutterstock, amberalert.rs

Danka Ilić

Advokat osumnjičenog Živadin Bogdanović odbio je da iznese detalje o onome što je njegov klijent ispričao iza zatvorenih vrata. Nakon saslušanja kratko je izjavio da su se dogovorili da ne iznose bilo kakve detalje.

Ivana Ilić, majka nestale devojčice, bila je šokirana nakon saznanja da se Janković branio tvrdnjom da nije uradio ništa. Izjavila je da je videla dve osobe u kolima tog dana i da je zbunjena ovim novim informacijama. Postavila je pitanje zašto je Janković ćutao dva meseca ako nije uradio ništa?

- Sada sam zatečena, ne znam šta bih rekla! Ko je onda bio drugi u kolima? Ja sam tada na brdu videla dve osobe u kolima. Ništa mi nije jasno... Ako nije ništa uradio, kao što kaže, zašto je ćutao dva meseca! Pod jakim sam stresom - navela je Dankina majka.

Podsećamo, osumnjičeni Dejan Dragijević (50) priznao je da su njih dvojica tog dana udarila devojčicu službenim automobilom u Banjskom polju, nakon čega su telo prebacili na obližnju divlju deponiju. Telo devojčice još nije pronađeno. Dragijevićev otac Radoslav (73) i brat Dalibor (40) uhapšeni su zbog pomaganja u ovom zločinu. Otac je nedavno izašao iz pritvora, dok je brat preminuo u policijskom pritvoru 7. aprila. Osumnjičeni Janković i Dragijević se i dalje nalaze u pritvoru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading