NAVUKLA MINIĆ, A KAD JE POKAZALA NOGE MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Barbi Afrika se pojavila na Music Week-u GOLŠAVA, a OVAJ detalj je sve IZLUDEO! (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.06.2024

20:41 >> 20:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbi Afrika spremna da napravi veliki skandal!

NAVUKLA MINIĆ, A KAD JE POKAZALA NOGE MUŠKARCIMA POPADALE VILICE: Barbi Afrika se pojavila na Music Week-u GOLŠAVA, a OVAJ detalj je sve IZLUDEO! (VIDEO)

Foto: ST/Tamara Pavišić

Barbi Afrika

Večeras na drugoj večeri "Music Week" festivala u Beogradu, svi prisutni su zadržali dah kada se pojavila influenserka i tiktokerka Barbara Milenković, poznatija kao Barbi Afrika. Njena pojava je izazvala pravu buru emocija, a komentari na društvenim mrežama ne prestaju da se nižu.

Barbi je večeras nosila potpuno belu kombinaciju koja je istakla njen besprekoran stil. Kao VIP gošća, odlučila se da svoj izgled upotpuni pletenicama u roze boji, što je bio pravi modni izazov, ali je uspela da to iznese na najbolji mogući način. Njena hrabrost i eksperimentalni pristup modi su definitivno privukli pažnju svih prisutnih.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Republika (@republika.rs)

 


Njena pojava je definitivno oduzela dah svima koji su bili prisutni. Barbi je uspela da istakne svoju figuru u mini suknji, ostavljajući sve bez daha svojom pojavom. Njen samouvereni stav i harizma su bili neodoljivi, a prisutni su jednostavno nisu mogli skinuti pogled sa nje.

Nakon što su se slike i video snimci pojavili na društvenim mrežama, reakcije su bukvalno eksplodirale. Mnogi su izrazili oduševljenje njenim izgledom, dok su drugi jednostavno bili zapanjeni hrabrošću i originalnošću njenog stila. Barbi je definitivno pokazala da je modna ikona koja ne prati trendove, već ih postavlja.

 


Barbi Afrika je večeras definitivno bila zvezda večeri na "Music Week" festivalu u Beogradu. Njen izgled je bio nešto što se retko viđa, a njena hrabrost i samopouzdanje su inspiracija mnogima. Ostaje nam da vidimo šta će nam sledeće doneti ova modna ikona, ali jedno je sigurno - Barbi Afrika je ostavila neizbrisiv utisak večeras.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading