SUD I POLICIJA TRAGALI ZA MUŠKARCEM (35), ON PRODAVAO DROGU PO NOVOM SADU: Pretresli mu stan pa našli još narkotika!

Autor:

Hronika

24.05.2024

15:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

On je direktno sproveden u Okružni zatvor u Sremskoj Mitrovici na izdržavanje kazne.

SUD I POLICIJA TRAGALI ZA MUŠKARCEM (35), ON PRODAVAO DROGU PO NOVOM SADU: Pretresli mu stan pa našli još narkotika!

Foto: shutterstock

Novosadska policija uhapsila je G. B. (35) iz Zrenjanina zbog sumnje da je prodavao drogu u najvećem gradu Vojvodine.

Pretresom stana, koji osumnjičeni koristi u Novom Sadu, pronađeno je oko 470 grama marihuane i digitalnu vagu.

U pitanju je, inače, muškarac za kojim su tragali sud i policija zbog ranije učinjenih krivičnih dela. On je direktno sproveden u Okružni zatvor u Sremskoj Mitrovici na izdržavanje kazne.

Upotreba marihuane i opojnih droga predstavlja ozbiljan problem sa velikim brojem negativnih posledica kako po pojedinca koji ih konzumira, tako i po društvo u celini. Ove supstance mogu imati razarajuće efekte na fizičko, mentalno i socijalno zdravlje korisnika, kao i na njihovo okruženje.

Konzumiranje marihuane i opojnih droga može dovesti do brojnih zdravstvenih problema. Pušenje marihuane može izazvati oštećenje pluća, kao i povećati rizik od srčanih oboljenja. Osim toga, redovna konzumacija može dovesti do problema sa pamćenjem, koncentracijom i odlučivanjem. Takođe, postoji rizik od razvoja zavisnosti, što može imati dugoročne posledice po mentalno zdravlje korisnika.

Pored zdravstvenih rizika, posedovanje i konzumiranje ovih supstanci može imati ozbiljne posledice po društvo. Nelegalna trgovina drogom može dovesti do porasta kriminala i nasilja u zajednici. Takođe, velika potražnja za opojnim drogama podstiče ilegalnu proizvodnju i distribuciju, što može imati ozbiljne posledice po društvo u celini.


Posedovanje marihuane i opojnih droga često dovodi do sukoba sa zakonom. Zakonodavstvo u vezi sa ovim supstancama može biti strogo, te pojedinci koji budu uhvaćeni u posedu droge mogu biti suočeni sa ozbiljnim pravnim posledicama, uključujući novčane kazne, zatvorsku kaznu ili druge oblike kažnjavanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading