DEVOJČICI POVREĐENOJ NA RINGIŠPILU U KURŠUMLIJI SE BORE ZA ŽIVOT! Oglasili se lekari - stanje joj je kritično!

Autor:

Hronika

09.05.2024

08:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dete se nalazi u indukovanoj komi!

DEVOJČICI POVREĐENOJ NA RINGIŠPILU U KURŠUMLIJI SE BORE ZA ŽIVOT! Oglasili se lekari - stanje joj je kritično!

Foto: Shutterstock, Wikimedia/oatsy40

U Kuršumliji se juče dogodila tragična nesreća kada se otkačio ringišpil, rezultirajući povredama više dece. Među povređenima, jedno od najtežih stanja ima dvanaestogodišnja devojčica, koja se sada nalazi u indukovanoj komi u Kliničkom centru Niš.

Dvanaestogodišnja devojčica i dalje se nalazi u medicinski indukovanoj komi na intenzivnoj nezi u Kliničkom centru Niš. Prema potvrdi koju su lekari dali za "Blic TV", njen život i dalje je ugrožen.

Najnovije informacije o nesreći na ringišpilu u Kuršumliji otkrivaju da je dvanaestogodišnja devojčica najteže povređena, dok se sedmoro dece nalazi u prokupačkoj bolnici i nije u životnoj opasnosti. Petoro od njih je iz Doma zdravlja u Kuršumliji upućeno na kućno lečenje. Starosni raspon povređene dece je od 10 do 22 godine.

Nesreća se dogodila juče oko 13 sati kada se deo konstrukcije ringišpila otkinuo na platou kod autobuske stanice u Kuršumliji, gdje se tradicionalno održava vašar.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić se oglasio povodom nesreće na ringišpilu u Kuršumliji. Potvrdio je da su uhapšene dvije osobe - zakupac placa i vlasnik ringišpila. Njima je određeno zadržavanje zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili teško delo protiv opšte sigurnosti.

Ova nesreća podseća na sličan incident koji se dogodio pre samo dva meseca u Lazarevcu.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading